Žena LAV je prava lavica u svakom smislu te reči. Ona je hrabra DIREKTNA  i neustrašiva i za nju ne postoji reč NE MOGU i NEĆU!

Žena LAV je prava lavica u svakom smislu te reči. Ona je hrabra DIREKTNA i neustrašiva i za nju ne postoji reč NE MOGU i NEĆU!

21 јула, 2019 Off By ludarito

Ona nikada ne igra nikakve igrice i sve što ima da kaže reći će vam u lice. Ona osoba koja se na njenoj listi prioriteta popne visoko, uvek će biti voljena i poštovana do kraja života.
Ona nikada ne bi povredila osobu do koje joj je stalo i zato je sa ovom damom istina i vernost zagarantovana. Ona se ne boji da iznese istinu na videlo.
Žena LAV: I ona je ŽENA OD KRVI I MESA koja UME DA POGREŠI, ali se NIKADA NE VRAĆA starim greškama.

Pre bi se odlučila na VEČNU SAMOĆU, nego da bude sa OLOŠEM i LAŽOVOM!
Najviše ceni one osobe koje ne lažu i ne varaju i koje nisu dvolične.
Ona ne baca maglu u oči i uvek stavi sve karte na sto. Ova dama igra uvek fer i pošteno. Sa njom jednostavno nema straha od glume i prevare, jer ona to mrzi više od svega. Kad jednom dobijete poverenje ove dame, potrudite se da ga ne izgubite, jer ona zaista vredi mnogo više nego druge žene.

Ona je toga svesna i zbog toga zrači samopouzdanjem i optimizmom. Ona nikada ne leti visoko da je neko ne može dohvatiti, i ako nekada deluje tako. Ona je dama sa velikim srcem i jako je emotivna.
Ona ništa ne umišlja i nikada se ne pretvara da živi svoj život kao i svi drugi.
Njena posebnost dolazi otuda što u njoj kuca lavlje srce i što ima neverovatnu hrabrost da postigne i ostvari sve svoje ciljeve. Ona je iskrena do srži i nikada se to neće promeniti.
Svoju iskrenost pokazuje kako u prijateljskim tako i u ljubavnim odnosima. I zbog toga bi se pre odlučila na večnu samoću, nego da bude sa nekim lažovom i ološem.

 

Стране: 1 2