OVAN i LAV – NAJPRECIZNIJI I NAJTAČNIJI HOROSKOP – Lav je velikodušan i optimista koji oprašta čak i neprijatelju, Ovan uživa u ljubavnoj igri: “potera je neuporedivo slađa od ulovljenog plena”

OVAN i LAV – NAJPRECIZNIJI I NAJTAČNIJI HOROSKOP – Lav je velikodušan i optimista koji oprašta čak i neprijatelju, Ovan uživa u ljubavnoj igri: “potera je neuporedivo slađa od ulovljenog plena”

21 јула, 2019 Off By ludarito

U poslu pokazuje najbolje osobine ako radi nezavisno jer ima dovoljno slobodnog prostora za svoje ideje – i barem nekoga, ko će obaviti za njega dosadne rutinske poslove i detalje. Šta ne valja kod njega? Možda to što on istinski veruje da je bolji i zanimljiviji od drugih i što se izvrsno zabavlja pričajuci isključivo o sebi sve vreme. I na kraju, što je dovoljno da mu pokažete prst pa da uđe u bitku. Srećom, glava mu je tvrda i može podneti mnoge udarce.

 

Lav

Sretni Lavovi imaju Sunce kao svoju astrološku planetu, koje prema prorocima davnih vremena, ne radi ništa drugo nego se kotrlja po nebu celog dana…

– I Lav voli da se svet okreće oko njega; lav – životinja gospodari drugim životinjama, dok osoba rođena u znaku Lava gospodari svima oko sebe, manifestujući pri tom aroganciju i oholost, ali i živahnost i nestašluk u isto vreme. Pohvale, čak i otvoreno obožavanje (nemojte ni pomisliti da bi mu zbog toga moglo biti neprijatno), njega obično dovode u raspoloženje, inače potrebno za sve usluge koje bi možda mogli tražiti od njega. Pripazite ipak da ne otkrije vaše zadnje namere, jer Lav kome ste povredili ponos nije više vaš prijatelj.

 

Uostalom, Lava nije teško voleti jer on zaista poseduje neke superiorne osobine: sigurnost, neustrašivost, srdačnost, darežljivost, i totalno odsustvo lukavosti i niskih pobuda, a uz malo takta i dobre volje mogli biste zaboraviti i neke njegove mane, kao na primer, uobraženost ili drskost. Kod podanika Sunca nema sredine. On je ili strašno nepažljiv i nemaran, ili brižno pedantan i uredan.

 

Lavu lako udari krv u lice, ali budite sigurni da to nije nikada zbog zbunjenosti. Možda se zaduvao od suviše napornog igranja, ili je pored njega upravo prošla ljubav njegovog života. U svakom slučaju, razlog nije u njegovoj introvertnosti ili skromnosti i stidljivosti. Lavovi povučeni u sebe ne postoje. Postoje samo Lavovi koji se pretvaraju da su zatvoreni u sebe, ali u stvari misle kako je njihovo kraljevsko pravo da vladaju prijateljima i porodicom, i u potaji samo čekaju trenutak da se popnu na scenu.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4