Neko bitan

NEDELJNI HOROSKOP od 22 – 28. JULA 2019.god: Lavovi eto nekih parica taman onda kada treba,Rakove očekuju nove poslovne ponude, Ovnovi troše preko svojih mogućnosti!

OVAN

Posao

Sve ono što vam promakne ili u čemu pogrešite – imate više nego dobre šanse da ispravite i sredite na najbolji način. Ako ne uspe iz prvog pokušaja, ne odustajte – iz nekog narednog hoće! Pred vama je sedmica u kojoj će se sve dešavati dosta brzo, a mnogo toga će vam ići na ruku. Postoji samo jedan preduslov – morate biti korektni, povlačiti poteze koji ne ugrožavaju druge i koji su zakonski ispravni….Obnoviće se neki kontakti koji su vam važni i dobićete drugu priliku za uspeh.

Novac

Pomalo ste opušteni i trošite preko svojih mogućnosti.

Zdravlje

Odlično. Malo stresa, ali se uspešno borite sa njim.

BIK

Posao

Na poslu onako, nit smrdi nit miriše. Neki dani će vam biti pomalo dosadni, u drugim ćete nešto više živnuti, imati pojačan obim posla, možda se malkice i iznervirati….i to je to…Eto, imaćete priliku da završite sa papirologijom, da arhivirate neka dokumenta koja vam se vuku ko zna od kada, da obavite razgovore koje ste propustili….i da možda čak odete i na onaj poslovni sastanak koji već danima odlažete. E, da – mogu vas kontaktirati i bivše kolege i poslodavci…

Novac

Naplatićete neko dugovanje ili dobiti novac koji već duže vreme očekujete.

Zdravlje

Dobro. Više se krećite, šetajte – prijaće vam……( NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI br.2 )

BLIZANCI

Posao

Niste baš strpljivi sa nekim saradnicima, ali umete da se ugrizete za jezik i kažete samo ono što ide u korist i vama i saradničkom odnosu. Na taj način ćete lakše ispraviti i propuste i greške koje ste eventualno napravili u prethodnom periodu. Ovo je sedmica u kojoj možete pokrenuti neke planove ili situacije od ranije i koje će sada, za divno čudo – profunkcionisati. U početnoj fazi ćete imati manjih problema sa organizacijom, ali će sve to ipak doći na svoje mesto…

Novac

U ovoj nedelji vas novci vole, a volite i vi njih….Uživajte u ovoj, obostranoj ljubavi.

Zdravlje

Blaga osetljivost stomaka.

RAK

Posao

Prijatno ćete biti iznenađeni nekim razgovorima, komentarima, ponudama. Možda dolaze kasnije nego što ste ih očekivali, ali ipak dolaze, zar ne? Ukoliko ste u prethodnom periodu konkurisali za neki posao i već digli ruke od toga, nemojte se začuditi ukoliko vam se poslodavac baš ovih dana javi i to sa finim vestima. U ovoj ćete nedelji pronaći papire ili dokumenta koje ste zaturili, pronaći ćete ponovo zajednički jezik sa nekim ljudima….ali će neki Rakovi ponovo pronaći i svoju motivaciju i cilj u životu…

Novac

Neki višak novca ili priliv koji nikako ne očekujete – stiže do vas.

Zdravlje

Malo problema sa stomakom, ali sve ostalo je ok.

LAV

Posao

Jedino što će vas u ovoj sedmici kočiti jeste slaba koncentracija i nemogućnost da se na pravi način, kvalitetno i efektivno organizujete. Zbog toga ćete pomalo kasniti u nekim situacijama, ali ćete šarmom i slatkim rečima sve to uspevati da ispeglate. Jedna prilično dobra nedelja je pred vama – pa nije ni čudo, Sunce vam je došlo da vas obasja i da vam da ono što vam je potrebno – uspeh, napredak…..doduše, nekima će dati i odmor i odlazak na put….ali šta pa ima loše u tome?

Novac

Oho ho ho ho! Eto nekih parica, slatkih i taman onda kada treba!

Zdravlje

Osećate se neuporedivo bolje nego u proteklom periodu…..( NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI br.3 )

DEVICA

Posao

Otvara se prilika da ipak ostvarite nešto što ste planirali. Iako ste na trenutak pomislili da ste u prethodnom periodu napravili pogrešan potez, ispostavlja se da ste ipak bili u pravu. Devicama tokom ove sedmice dolaze nove – stare šanse. I to one dosta dobre. Neki od vas će se baciti na ozbiljno proučavanje budućih koraka. Za sada ćete ćutati o svemu i unapred uživati u događajima koji će se uskoro pokrenuti. Jedna osoba će vam dati ideju koju možete iskoristiti i primeniti.

Novac

Moguće je da ćete prijatelju morati da se obratite za pozajmicu.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija. Opušteniji ste nego inače.

VAGA

Posao

Neke dobre informacije, povoljne vesti – stižu do vas tokom ove sedmice. Prilika da na pravi način rešite nešto što je bilo u zastoju ili oko čega ste se dosta angažovali u prethodnom periodu. U suštini, primetićete tokom ove nedelje da se sve pokreće, pomera, da jednim dosta bržim tempom napreduje. Da, uglavnom će se sve to vezivati za stare poslove, stare projekte, stare saradnike – ali ovo jeste prilika da od starog napravite novo, bolje i povoljnije po vas. Ili da više zaradite….

Novac

Dobra finansijska situacija. Završićete sve ono što ste planirali. Vreme da vratite dugove.

Zdravlje

Nastavite sa prekinutim treninzima, pravi je trenutak da se ponovo pokrenete.

ŠKORPIJA

Posao

Vaš vladar je u polju karijere, početkom nedelje tu ulazi i Sunce, a na samom kraju sedmice – Venera. Polako se okuplja planetarno društvance u znaku Lava i vašoj kući pozicije i statusa – i dok drugi odmaraju, Škorpije tek kreću sa pravim udarničkim tempom. Osećaj neizvesnosti koji je dosta dugo bio prisutan kod vas počeće ove nedelje polako da jenjava. Vi ćete od ovog perioda pa na dalje samo i sve više privlačiti pažnju na sebe i na svoje sposobnosti. Samo polako, ono pravo tek dolazi.

Novac

Novca će biti taman za sve. I da se vrate dugovi i da se plate obaveze….ali i da se potroši.

Zdravlje

Odlično. Sve ste snažniji i poletniji.

STRELAC

Posao

Da, možda morate da ponovite neke situacije, da radite neke stvari ispočetka….ali uvek ih privedete kraju na onaj način na koji ste zamislili i koji vam odgovara. Poboljšava se komunikacija sa saradnicima, a uspeli ste da i sa šefovima pronađete zajednički jezik po pitanjima na kojima ste se do sada saplitali. U ovoj sedmici vam idu mogućnosti da ponovo pokrenete situacije i dešavanja od kojih ste na neko vreme bili odustali. Ukoliko sarađujete sa strancima, poslovi kreću uzlaznom linijom.

Novac

Opuštenija sedmica po pitanjima novca.

Zdravlje

Dobro se osećate……( NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI br.4 )

JARAC

Posao

Opet će vam doći stari saradnici, opet će vam doći stari poslovi i stara pitanja, ali i stare šanse. Od tog starog odaberite ono što valja i napravite novo….ili bar krenite tim putem. Ne očekujte ništa preko noći, ali ono što radite i uradite sada, daće svoje prave rezultate na jesen….a onda ćemo malo drugačije pričati. Vi nemojte žuriti, čak ni kad vas požuruju. Imate svoj tempo, svoj način i svoju pamet, ne treba vam tuđa. Biće u ovoj sedmici onih slatkorečivih što prodaju šarene laže. Iskulirajte ih, u potpunosti.

Novac

Malkice stabilnija finansijska situacija….ne opuštajte se previše….

Zdravlje

Vreme je za odmor i opuštanje. To će vam izuzetno prijati.

VODOLIJA

Posao

U kontaktu ste sa ljudima koji su glasni, pomalo arogantni i ubeđeni da su u pravu u svemu. No, imate vi „lekić“ i za takve i koliko god da se busaju u grudi na kraju uspevate da ih svedete na pravu meru. Ipak, držite ih tačno tamo gde treba, jer su vam bitni za posao a toga nikako ne želite da se sada odreknete. U međuvremenu, počinju da se rešavaju situacije koje su vam u prethodnih par meseci pravile problem ili su bile u zastoju. Konačno osećate da idete napred, koliko god to sporo bilo…

Novac

Stabilnije funkcionišete po pitanju finansija.

Zdravlje

Nešto više pažnje obratite na grlo. Možete da se prehladite, čak i ako pijete hladne napitke.

 

RIBE

Posao

Odlična poslovna sedmica za pripadnike vašeg znaka. Imaćete osećaj da stvari držite pod kontrolom, da sve funkcioniše dobro da bolje biti ne može. Istina je da će mnogo toga da se popravi tokom ovog perioda, ali on je važan zbog još jedne stvari – pozicije koje sada zauzmete mogu doneti one prave rezultate u narednim mesecima. Zato, uključite ambiciju u pravoj meri, budite korektni, pravedni i posvećeni onima sa kojima radite i ne brinite. Sve će vam se to itekako isplatiti. Uskoro.

Novac

Dobijate isplatu koju već duže vremena očekujete.

Zdravlje

U ovoj sedmici osećate se vrlo dobro.

Exit mobile version