IZUZETNO VERAN i PUN LJUBAVI, DAĆE vam MNOGO, ali će zauzvrat tražiti SVE: Samo JEDAN znak Zodijaka koji je NAJTEŽE VOLETI!

IZUZETNO VERAN i PUN LJUBAVI, DAĆE vam MNOGO, ali će zauzvrat tražiti SVE: Samo JEDAN znak Zodijaka koji je NAJTEŽE VOLETI!

21 јула, 2019 Off By ludarito

3. Kad ste s njima, red i čistoća su najbitniji

Device vole savršeni red i pedantnu čistoću. Ako se spremate na zajednički život s Devicom, ne bacajte svoju odeću na pod, ne ostavljajte sudove u sudoperi i ne ostavljajte novine razbacane unaokolo po kuhinji. Devica je tako opsesivno uredna da bukvalno ne može da funkcioniše u bilo kakvoj vrsti haosa.

Ne očekujemo da se pridržavate naših smešnih organizacijskih standarda, ali samo pokušajte da imate saosećanje za činjenicu da vaša Devica ima malo opsesivno– kompulzivni poremećaj i to će, nažalost, uticati na vas.

 

4. Ugađajte joj, jer Devica to neće učiniti sama za sebe

Device puno brinu o drugim ljudima i vole da osete da su potrebne, ali često su joj te tuđe potrebe važnije od njenih. Pomozite joj oko toga.

Ona će retko to učiniti za sebe, pa joj je potrebno da neko drugi to učini za nju.

 

5. Device su pronicljive i intuitivne, zato uvek govorite istinu i budite iskreni

Devica može da uoči lažljivca na kilometar, zato nemojte biti neiskreni ili nepošteni. Ona ceni poverenje i poštenje iznad svega, čak i ako je iskrenost boli.

Njoj ne možete ništa sakriti, čak i ako je pokušavate zaštititi.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4