DA SE ZABAVIMO! Pred vama je jedna ZANIMLJIVA MOZGALICA i treba nam TAČAN ODGOVOR na ovo pitanje. KO ĆE OD VAS  BITI NAJBRŽI I NAJMUDRIJI?

DA SE ZABAVIMO! Pred vama je jedna ZANIMLJIVA MOZGALICA i treba nam TAČAN ODGOVOR na ovo pitanje. KO ĆE OD VAS BITI NAJBRŽI I NAJMUDRIJI?

20 јула, 2019 Off By botanika

Dobro se koncentrišite i probajte sami da odgovorite. Ova mozgalice će, ako ništa drugo, skratiti vaše vreme na najlepši mogući način. Znamo da će mnogi od vas biti uspešni u njenom rešavanju i da će ovo biti lak posao za pojedine.

Ali za sve one koji to ne budu uspeli, mi ćemo ostaviti rešenje. Vi prvo napišite svoj odgovor u komentar, a zatim na kraju proverite i naše rešenje, čisto da budete sigurni da ste u pravu.

Dakle, ukoliko ste pogodili, mi vam čestitamo, a ukoliko niste evo i odgovora. Rešenje ove zanimljive mozgalice glasi: imaćete samo tih 5 bombona koje ste uzeli.

Mnogi od vas će biti u zabuni i napisaće 16, ali te bombone vi niste uzeli, već one ostaju u kutiji gde se nalaze. Dakle, ako uzmete 5 bombona, vi ćete kod sebe imati upravo tih 5 bombona koje ste uzeli. Nadamo se da ste bili precizni i brzi i da ste uživali uz našu zanimljivu mozgalicu.

Стране: 1 2