Žene sa imenom MILICA su rođene da budu DRAGE i MILE a sa sobom nose usklađenu snagu!

Žene sa imenom MILICA su rođene da budu DRAGE i MILE a sa sobom nose usklađenu snagu!

19 јула, 2019 Off By botanika

U Zagrebu se ovo ime nije našlo među prvih 100 najpopularnijih imena za 2016. godinu, ali je zato jedna od varijacija, ili pak ima koje se može uzeti kao nadimak imena Milica, a glasi Mia, zauzelo visoko prvo mesto

 

Sa druge strane, ime Mila zauzima 28. poziciju među 100 najpopularnijih ženskih imena u Zagrebu 2016. godine. Ipak, ovo ime se smatra jednim od češćih imena koja se daju ženskim bebama rođenim u Republici Hrvatskoj.

Kada je u pitanju Federacija Bosna i Hercegovina, ime Milica nije se našlo na datoj listi od 100 najpopularnijih imena za 2017. godinu, dok je u Republici Srpskoj ovo ime na visokoj 4. poziciji prema učestalosti imena koja su roditelji davali ženskoj novorođenoj deci.

Ime je, takođe, veoma popularno i u Sloveniji, gde se često nađe među prvih 150 najpopularnijih imena ove države.

Nadimci, izvedena i skraćena imena ženskog imena Milica 

U prethodnom delu teksta govorili smo u učestalosti ovog imena u zemljama regiona, te smo tako došli do zaključka da, iako ime Milica nije možda najpopularnije u pojedinim državama, varijacije ovog imena često umeju da dominiraju.

Te varijacije podrazumevaju izvedena imena ili pak nadimke i glase : Mila, Mia, Milena, Milana, pa i Milka i Mikica ili Milkica.

Стране: 1 2 3