Neko bitan

SAMO ZA OŠTROOKE: Na ovoj slici se krije samo jedno slovo q. Recite nam U KOM SE REDU NALAZI?

Dragi naši, pred vama je jedna zanimljiva mozgalica. Naime, primetili smo da izuzetno volite naše mozgalice i da je to divan način da se zabavite. Danas smo pripremili jednu mozgalicu, koja na prvi pogled izgleda lako, ali verujte da nije nimalo jednostavna.

Pre svega, uz pomoć ove mozgalice moći ćete da proverite svoje čulo vida. Odmah moramo da vam kažemo da je ovo mozgalica za oštrooke i samo oni koji budu dobro koncentrisani i koji imaju moćno čulo vida moći će da reše ovaj zadatak.

Ovo je takođe još jedan divan način da skratite svoje vreme i da ubijete monotoniju. Nadamo se da ste se lepo smestili i da već sada rešavate ovu našu mozgalicu.  (nastavak na sledecoj stran broj 2)

Sigurni smo da će mnogi od vas biti uspešni u rešavanju iste. Za neke će ovo biti veoma lak posao, a za neke težak.
Ukoliko niste sigurni u svoje čulo vida, slobodnu uvećajte našu sliku i imaćete bolji uvid.

Čestitamo svima onima koji su uspešno rešili ovu mozgalicu, a za sve vas koji to niste, mi ćemo ostaviti rešenje. Dakle, na ovoj slici se nalazi samo jedno slovo q, koje je smešteno između mnogo slova p.

To slovo q nalazi se tačno u PETOM REDU. Nadamo se da ste se zabavili i da se radujete novim mozgalicama, koje pripremamo za vas.

Exit mobile version