LJUBAVNI HOROSKOP za 20. JUL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 20. JUL 2020.

16 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

Danas će vam fizička energija biti veoma visoka. Iskoristite je tako što ćete dan provesti napolju u prirodi i u društvu ljudi koje volite i koji vole da rade iste stvari kao i vi. Uživajte u grupnom sportu ili dugoj šetnji. Ako morate da radite, idite uveče u neki klub i dobro se izigrajte. Možda ćak i upoznate nekog interesantnog.

 

Sa današnjom planetarnom energijom velike su šanse da popričate sa nekim vama veoma bitnim. Možda tema razgovora neće biti ona koju ste zamišljali, ali to je samo početak. Čak i ako ustanovite da nemate šta da kažete na tu temu, nastavite da pričate. On ili ona primetiće da imate želju da pričate i da ste zainteresovani.

 

BIK

Današnji dan biste trebali da provedete sami. Završite projekat koji ste započeli i sredite neke zaostale neobavljene dužnosti, jer ćete danas imati energije za to. Nemojte se stresirati ukoliko vam drugi budu to zamerili. Imate svako pravo da svoje vreme organizujete upravo onako kako vi želite.

 

Moguće je da se vodi pravi rat između vašeg razuma i srca. Pod uticajem zvezda razum vam govori da krenete jednim putem, dok vam srce govori nešto sasvim drugo. Istina je da morate razumno razmisliti o onome što želite da postignete, ali imajte na umu da vam neke odgovore može dati samo srce.

 

BLIZANCI

Nekakvo obećanje i razgovor o finansijskom dobitku bi mogli da vas bace u računanje. Ovo može direktno da se odnosi na posao, ali i ne mora. Bilo kako bilo, današnji dan ćete posvetiti tome. Vodite računa da zbog prevelike opsednutosti novcem ne povredite nečija osećanja.

 

Sa današnjom planetarnom energijom nećete biti sigurni ni u šta. Ukoliko ste u vezi, onda se partner može ponašati neuobičajeno ili odjednom izaći pred vas sa idejom koja nije u skladu sa njegovim karakterom. Kako bilo, u takvoj situaciji potrebno je da malo „začinite“ svoj ljubavni život i napravite ga sjajnim. Samo vi to možete!

 

RAK

Vaše komšije će danas biti jako uznemirene što bi vas moglo iznervirati i izbaciti iz tkata. Nove komšije će se doseliti, neko će raditi glasno po dvorištu, slaviti nešto ili se svađati. Očekujte ovo i ne dozvolite da vas to isfrustrira i pokvari vam dan, već pomozite ukoliko budete bili u prilici.

 

Danas će razum imati dosta uticaja na vašu trenutnu vezu. Ukoliko zajedno radite na nekom projektu, ali ste tako daleko od željenog rezultata, onda iskoristite nalet ideja, koje će se činiti sasvim realne i briljantne kada se iskombinuju. Večeras proslavite!

 

LAV

Nadolazeći dan obećava mnogo dobrog provoda i socijalnih aktivnosti. Mogli biste da ugostite vama drage ljude i zabavu napravite kod kuće. Bićete u velikoj žurbi i razmišljaćete da li organizacija protiče onako kako ste zamislili. Nema razloga za brigu. Članovi porodice će vam pružiti neophodnu logistiku. U tren oka sve će biti spremno za goste.

 

Pod uticajem današnje planetarne energije mogli biste se osećati veoma konfuzno prema nekom sa kim ste od nedavno u vezi. Moguće je da ćete poželeti da se distancirate. Međutim, možda je sudbina umešala prste i ma koliko vi ne želeli da ne izgubite kontrolu i zaljubite se, nećete uspeti.

 

DEVICA

Ispunjeni ste pozitivnom energijom koja vas pokreće na akciju. Najverovatnije ćete poželeti da ceo dan provedete napolju. Ako postoje neke obaveze vezane za vaš dom i zahtevaju da im se posvetite, zamolite članove porodice da vam pripomognu. Neka papirologija takođe zahteva vašu pažnju – ovo je zadatak kome ćete se najviše opirati. Izdržite i uveče otiđite u provod.

 

Zvezde su vam pripremile veče koje nećete zaboraviti. Ukoliko idete na sastanak, onda očekujte da bude neobičan i veoma zabavan. Možda nećete u prvi mah ukapirati o kakvoj se osobi radi. Ukoliko ste sami, ljubav će danas iskočiti pred vas na sasvim neuobičajenom mestu.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2