DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 20. JUL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 20. JUL 2019.godine

19 јула, 2019 Off By ludarito

OVAN

Danas će vam fizička energija biti veoma visoka. Iskoristite je tako što ćete dan provesti napolju u prirodi i u društvu ljudi koje volite i koji vole da rade iste stvari kao i vi. Uživajte u grupnom sportu ili dugoj šetnji. Ako morate da radite, idite uveče u neki klub i dobro se izigrajte. Možda ćak i upoznate nekog interesantnog.

 

Sa današnjom planetarnom energijom velike su šanse da popričate sa nekim vama veoma bitnim. Možda tema razgovora neće biti ona koju ste zamišljali, ali to je samo početak. Čak i ako ustanovite da nemate šta da kažete na tu temu, nastavite da pričate. On ili ona primetiće da imate želju da pričate i da ste zainteresovani.

BIK

Današnji dan biste trebali da provedete sami. Završite projekat koji ste započeli i sredite neke zaostale neobavljene dužnosti, jer ćete danas imati energije za to. Nemojte se stresirati ukoliko vam drugi budu to zamerili. Imate svako pravo da svoje vreme organizujete upravo onako kako vi želite.

 

Moguće je da se vodi pravi rat između vašeg razuma i srca. Pod uticajem zvezda razum vam govori da krenete jednim putem, dok vam srce govori nešto sasvim drugo. Istina je da morate razumno razmisliti o onome što želite da postignete, ali imajte na umu da vam neke odgovore može dati samo srce………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4