STRELAC – SLAGANJE sa drugim znacima – STRELČEVI  lako ,,zapale” LAVA, VAGU i VODOLIJU!

STRELAC – SLAGANJE sa drugim znacima – STRELČEVI lako ,,zapale” LAVA, VAGU i VODOLIJU!

18 јула, 2019 Off By ludarito

Kako se slažu strelac i devica

Sa devicom sa druge strane je potpuno druga priča. Strelac će prijati devici da je malo opusti u životu. Device su često napete i nervozne. Onda naiđu na jednog strelca, koji ih opusti, izvodi, zabavlja… Čak imaju i dosta zajedničkih interesovanja i tema za razgovor.

Međutim nešto na duge staze je već malo teže ostvarivo, jer devica je sklona kritikama i ljubomori, a strelac to ne trpi. Nekako se ni u seksu neće dopuniti na pravi način, a tu je i onaj glavni problem kod strelca – on se veoma teško vezuje.

 

Kako se slažu strelac i vaga

Vaga je prosto idealna za strelca. Njoj će poći za rukom da ga smiri i da strelac čak poželi da se skrasi pored nje do kraja života. Još ako je to kombinacija žena strelac i muškarac vaga, ova veza je savršena i harmonična. Oni vole iste stvari, mogu se pohvaliti i sjajnim seksom, vaga će rado pratiti strelca u njegovim avanturama, jer ih i sama voli. Puno zajedničkih tema za razgovor i puno zajedničkih interesovanja imaju ova dva znaka.

U najgorem slučaju ova veza može biti pomalo monotona i dosadna, ali to nikako ne znači da će pući. Ovo je jedna od najboljih astroloških kombinacija.

Kako se slažu strelac i škorpija

Strelac i škorpija su dva najstrastvenija znaka zodijaka, pa će se prvenstveno najbolje složiti u krevetu. Na žalost na neke duže staze ova veza se teško ostvaruje. I sa škorpijom strelac ima nekoliko zajedničkih tema za razgvor i razmatranje.

Koliko je brzo planula strast, toliko brzo će se i ugasiti. Kako je linija između ljubavi i mržnje tanka, osvetoljubiva škorpija će lako zamrzeti svog ljubavnika i njegove avanture i neverstva će mu vratiti kad tad. Strelac se teško vezuje, a škorpijina posesivna ljubomora će mu ogaditi svaki vid zajednice.

Kako se slažu strelac i strelac

Evo još jedne savršene kombinacije. Ko će najbolje znati šta treba jednom strelcu do osobe koja je takođe strelac u horoskopu. Strast koja buja među njima traje i kada ostare. Ne nameću svom partneru ono što i sami ne žele. Znaju koliko vremena treba da mu posvete, a koliko da uzmu za sebe. Lako se dogovore i oko porodičnih pitanja, gde će ove godine na odmor, koliko novca potrošiti a koliko uštedeti…

Dešava se da se nekad ne snađu ukoliko ih stignu problemi. Obično je slučaj da ako jedan partner padne, drugi je tu da ga podigne. E u ovom slučaju padaju oboje, pa je to jedan od malobrojnih problema koji se mogu javiti u ovoj vezi.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4