JARAC: On VOLI BEZUSLOVNO, zato TEŠKO PRAŠTA laž i izdaju. ČUDA su MOGUĆA, ali to čudo da se ON nekoj osobi VRATI sigurno se DESITI NEĆE!

JARAC: On VOLI BEZUSLOVNO, zato TEŠKO PRAŠTA laž i izdaju. ČUDA su MOGUĆA, ali to čudo da se ON nekoj osobi VRATI sigurno se DESITI NEĆE!

18 јула, 2019 Off By ludarito

 

On nikada neće učiniti ništa nepošteno, niti loše i zato ne dozvoljava da se drugi ljudi tako ponašaju prema njemu. Spreman je da da život za svoje voljene osobe, ukoliko je to potrebno, ali nikome neće dozvoliti da ga povređuje.


Svoje voljene osobe može da usreći na razne načine i on to čini svakoga dana. Sa Jarcem su sreća i ljubav zagarantovani. Ali bez obzira koliko jedan Jarac voli, ono što neće oprostiti je prevara, laž i izdaja. Jarac ne prašta ni nepoštovanje, niti prljave igre.

 

Neke osobe nisu svesne šta imaju kraj sebe dok ga ne izgube i neko zaista treba da bude veoma loš čovek da bi na kraju ostao bez njega. Jarac će oprostiti neoprostivo, ali prevaru i izdaju neće i onaj ko ga prevari zaista ga ne zaslužuje kraj sebe.

Možda su razna čuda moguća, ali to čudo da se Jarac vrati nekoj osobi kada ode, sigurno se neće desiti.

Jarac jednostavno preko nekih stvari ne prelazi i nikada ne gazi svoj ponos. Jarac je neko ko vam nikada neće dopustiti da se igrate sa njegovim dostojanstvom. Kada on ode više se nikada ne vraća, a osoba koja ga izgubi njegovom povratku se može nadati samo u snovima.

Стране: 1 2