LJUBAVNI HOROSKOP ZA 28. MART 2020. godine

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 28. MART 2020. godine

27 марта, 2020 Off By ludarito

OVAN

Vaše psihičke sposobnosti, mašta i intuicija će biti na veoma visokom nivou. Energija kojom ćete zračiti privući će mnoge ljude. Pazite samo da vas ne iscrpe. Oni će želeti da vi popravite njihovo raspoloženje. Vodite računa da ne bude obrnuto i da negativni ljudi ne oduzmu vašu pozitivnost.

 

Današnja planetarna energija nije povoljna za prvi ljubavni sastanak. Postoji velika verovatnoća da ćete pogrešno razumeti jedno drugo. To ne mora da bude tako ako vi odlučite da ne požurujete ništa, i prepustite se danu. Nemojte preterivati.

BIK

Danas ćete biti i izazvani od nekog kolege koji vam se divi, ali vam pomalo i zavidi. Ovo će za vas biti veoma interesanto. Uskoro bi se moglo dogoditi da postanete sjajni prijatelji. U večernjim časovima će vaš mozak biti jako napet. Vodite računa da se ne posvađate sa nekim i nađite način da se opustite.

 

Danas nećete biti raspoloženi da slušate gluposti od svog partnera. Pod uticajem trenutne planetarne energije, mogli biste reći nešto zbog čega biste kasnije zažalili. Razmislite. Verovatno ste zamišljeni poslednjih dana. Ako je tako, vodite računa danas da ne eksplodirate i ne napravite budalu od sebe…..

 

BLIZANCI

Vi ste po prirodi plemenita i saosećajna osoba. Danas ćete verovatno biti preokupirani nekim svetskim problemom kao što je glad ili zagađenost okoline. Nemojte opterećivati druge ljude time. Pokušajte da shvatite da vi ne možete spasiti svet i opustite se.

 

Trenutno planetarno poravnanje moglo bi da vas ohrabri da budete svađalački raspoloženi. Trenutno ste raspoloženi da tražite rupu u svakom argumentu koji može poboljšati vaš ljubavni život. Dok vam to daje trenutni osećaj moći, u isto vreme vaš partner se može zapitati zašto se time bakće kada može živeti miran život. Nemojte iskušavati sudbinu!

 

RAK

Danas ćete biti opsednuti ljubavnim životom. Nećete biti naročito realni pa povedite računa da ne napravite problem bez potrebe. Vaše umetničke sposobnosti su veoma izražene, pa ne bi bilo loše da svoje emocije usmerite ka kreativnom radu i iskoristite ih na pozitivan način. Ovo je najbolje rešenje za vas.

 

Potreban vam je podsticaj da krenete u akciju kada je vaš ljubavni život u pitanju, a trenutna planetarna energija mogla bi biti upravo to. Moglo bi se desiti da osoba na koju ste bacili oko počne da se udvara nekoj drugoj osobi. E to će vas dosta naljutiti! Odjednom možete pokazati odvažnost koju niste znali da posedujete.

 

LAV

Danas se osećate posebno emotivno i puni ste strasti, pa ćete želeti da provedete ovaj dan sa osobom koja je bliska vašem srcu. Što se novca tiče, sve je u najboljem redu i tako će ostati i u budućnosti. Vaše psihičke snage i intuicija u popodnevnim časovima biće na visokom nivou. Slobodno se oslonite na njih

 

Trenutna astralna energija danas vam može pomoći da pomerite planine, kada je vaš ljubavni život u pitanju. Ukoliko ste čekali pravi trenutak da napravite taj odlučujući korak, onda biste mogli čekati doveka. Ali danas će vas obuzeti spremnost da nešto uradite. Bićete spremni da postignete željeni cilj, umesto da sedite i čekate da se sve samo od sebe sredi. Zvezde su uz vas!…..

 

DEVICA

Danas je povoljan dan da poboljšate stvari na ljubavnom planu. Ako ste sami imate šanse da upoznate neku interesantnu osobu. Ako ste, pak, u vezi, verovatno ćete je podići na jedan novi, viši nivo. Što se tiče prijateljskih odnosa, vodite računa koliko su oni iskreni. Vi slepo verujete a moglo bi se dogoditi da neko drugi i ne toliko kao vi.

 

Danas nećete moći biti toliko suptilni i nežni. Najverovatnije pokušavate da na takav način objasnite nešto partneru, ali vam ne polazi za rukom. Što se vi više upinjete da objasnite lepim i biranim rečima, to on više kontrira. Dakle, danas budite odvažni i pomalo bezobrazni kako biste ostvarili ono što želite!

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2