LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 14. JUL 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 14. JUL 2019.godine

13 јула, 2019 Off By ludarito

OVAN

Trenutna astralna energija idealna je za izlazak sa partnerom ili potencijalnim partnerom i da provedete jedno jako lepo veče. Ukoliko on ili ona provodi jednako puno vremena ispred plakara pripremajući se za izlazak, onda ćete zajedno uživati i u tim pripremama. Ovo je jedan od onih dana kada izgledate najbolje što možete i isto tako se i osećate!

 

Što se poslovnog dela vašeg života tiče, ovaj dan donosi pozitivne promene. Iznenadna promocija na bolje radno mesto ili povišica je ono što danas možete da očekujete. Uloženi trud, napori, posvećenost i požrtvovanost su se konačno isplatili. Nastojte da ostanete sa obe noge na zemlji.

BIK

Najbolje bi bilo da iskoristite dan baveći se nekim obavezama koje već izvesno vreme odlažete. Bilo da je u pitanju posao ili privatni život, neke stvari više ne mogu da čekaju. Takođe, dan je pogodan za veliko spremanje životnog prostora. Što se mora, nije teško. Na kraju dana, počastite sebe nekom sitnicom ili odlaskom u restoran.

 

Zvezde su za vas danas pripremile daleko opušteniji i mirniji dan nego ovih dana. Pod ovim romantičnim kosmičkim uticajem bićete u stanju da lagano odlučite šta i kako dalje. Imaćete vremena da potpuno preuzmete inicijativu i treba to da iskoristite. Lagano!…....NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4