DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 13. JUL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 13. JUL 2019.godine

12 јула, 2019 Off By ludarito

Ovan

Iznenadni i neočekivani problem mogao bi da vas zadesi kuci. U pitanju je najverovatnije neki problem sa instalacijama, telefonom ili električnim aparatima. Takva situacija bi mogla da vas izbaci iz takta zbog vremena provedenog kući i sa serviserima, ali morate se pomiriti sa tim. Želite da se vaše domaćinstvo vrati u normalu što pre.

 

Današnja astralna energija donosi vam jedan razgovor ili važan sastanak koji će vas upozoriti na postojanje jedne osobe. Što više budete insistirali na svojim idejama, to ćete joj biti bliži. Budite uporni i samo napred. Pred vama je jedan veoma uzbudljiv dan!

Bik

Previše komunikacije bi moglo da bude veoma ometajuće danas. Možda će telefon stalno da zvoni ili će vam izgledati da svi ljudi iz vaše okoline pričaju odjednom. Sav ovaj haos vam može zadati glavobolju ako ga ne dovedete u neki red. Pustite telefon da zvoni, odmaknite se od računara i izađite malo na svež vazduh. Treba vam malo mira i tišine.

 

Nema svrhe da se krijete kada je jedna osoba u pitanju, a u isto vreme nadati se da vas je primetila. Trenutna astralna konfiguracija donosi vam sjajnu energiju koju bi trebali da iskoristite tokom razgovora sa tom osobom. Vaš unutrašnji glasić govori vam da biste vas dvoje savršeno funkcionisali zajedno. Zašto onda čekate?…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4