Neko bitan

KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine ( STRELAC, VODOLIJA, JARAC)

Retrogradni Merkur i Venera su napravili pravu zabunu nekim horoskopskim znakovima, a odnosi se i na povratak bivših partnera. Susret sa prošlošću će mnoge znake uznemiravati, ali će doneti i dve važne odluke – da uđu u brak ili potpuno zaborave jedni na druge.

Tri horoskopska znaka će imati vrlo zanimljivu ljubavnu situaciju do kraja 2019. godine, pa saznajte da li ste među njima.

STRELAC

Dragi slobodni Strelčevi – u julu zaista nije dobro započinjati nove emotivne priče….a ukoliko vam se baš u tom periodu vrati neko iz prošlosti – ne računajte da će se zadržati uz vas baš dugo….Kod zauzetih – ukoliko ne rešite neke situacije sa partnerom u prvim danima ovog meseca, slobodno računajte da ćete ostatak perioda imati konstantnu problematiku i prebacivanja.

 

U avgustu se gro planeta seli u znak Lava – vaše polje inostranstva i putovanja – pa bi bilo odlično baš u tom periodu isplanirati odmor sa voljenom osobom – time biste veliki deo problema iz prethodnog perioda ispeglali, a i ujedno se fenomenalno proveli sa partnerom. Slobodni – putujte, odmarajte, uživajte – ovo je opet vreme za divne ljubavi, za letnja zaljubljivanja i za svaku vrstu užitaka koje vam srce poželi!

 

U septembru zauzeti nisu u savršenom odnosu sa partnerom, ali makar funkcionišete normalno na dnevnoj bazi. To što se s vremena na vreme ne razumete – pa na to ste već do sada trebali da naviknete, zar ne? Slobodni će se zagledati u nekog preko poslovnog segmenta, ali ovu osobu nećete baš tako lako osvojiti….

 

Oktobar će jednim delom biti korektan u partnerskim odnosima, ali u drugom – i sami ćete videti da vaš partner prilično sumnja u vašu vernost i iskrenost. E sad, ako nemate šta da krijete – šta vas briga. Ali, ako imate – e, onda se čuvajte jer će se druga strana baš potruditi da vas „upeca“. Slobodnima lepe prilike idu preko segmenta prijatelja i izlazaka.

 

Prvi deo novembra i dalje nosi problematiku u partnerskim odnosima, ali ako odigrate pametno – ovo ćete u drugom delu meseca itekako umeti da ispeglate. Neki od vas se baš u ovom periodu mogu odlučiti za ozbiljnije promene, naravno pozitivne u svojim vezama i brakovima. Za slobodne je ovo još jedan divan mesec, u kojem zaista postoje ozbiljne šanse da pronađete nekog sa kim biste i pored koga poželeli da se smirite.

 

U decembru – čak i ako imate neku tajnu priču (mislim na zauzete) – uspevaćete da je sakrijete od radoznalih očiju i da održavate kvalitetan odnos sa „regularnim“ partnerom. Ukoliko ne radite ništa sa strane – ovoće biti mesec smirenja, uživanja, topline i pažljivosti jedno prema drugom. Slobodni u ovom periodu mogu ući u emotivnu priču preko poslovnog segmenta…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

VODOLIJA

Jul mesec zauzetima baš i neće biti po volji. Funkcionisanje na dnevnoj bazi sa partnerom je prilično otežano, ima tu svega i svačega – i neusaglašenosti, i nedoumica, i sumnji, i loše komunikacije….sređujte ovo dok je vreme, i ako shvatate da je problem do vas – menjajte nešto! U julu se neki odnosi mogu raspasti, ali ni slobodni baš neće funkcionisati kako treba – ili se neće pojavljivati niko poseban, ili će vam prošlost kuckati na vrata – sve u svemu – ovaj mesec bolje preskočite!

 

U avgustu će partner preuzeti uzde vašeg odnosa u svoje ruke. Bolje se prepustite i ne talasajte mnogo. A još bolje – otputujte negde zajedno, em ćete se oboje lepo provesti, em voljena osoba neće imati toliko zamerki na vaše ponašanje ili postupke…i to je nešto, zar ne? Slobodni početkom avgusta imaju mlad Mesec u polju partnerstava, što znači da praktično tek od sada ulaze u zaista ozbiljnu fazu za pronalaženje osobe koja im može postati jako bitna.

 

U septembru su aktuelni red, rad i disciplina – ni vi ni voljena osoba nećete stizati da uhvatite dovoljno prostora jedno za drugo, a retke zajedničke momente ćete zaista koristiti samo za uživanje. Slobodni neka otvore četvore oči, ali od početka druge dekade ovog meseca – sve se polako namešta za jednu jaku ljubavnu priču….

 

Oktobar donosi zaista ozbiljne planove onima u emotivnim vezama. Neki od vas će od ovog perioda početi da osećaju potrebu da odnos sa voljenom osobom promene, u stvari – dignu na viši nivo. Od oktobra – sve je otvoreno i moguće….Slobodnima će doći u blizinu osoba iz prošlosti – ako je ovo neko ko je „pravi“ i pored svega – ostaćete jedno pored drugog…No, nemojte biti razočarani ukoliko ovo bude samo kratkotrajno podsećanje….

 

Novembar će zauzetim Vodolijama definitivno ostati u pamćenju kao jedan od najboljih meseci u ovoj godini, mesec u kojem su možda rekli „da“ ili otpočeli zajednički život sa partnerom, mesec u kojem će vas puno toga obradovati i doneti vam zadovoljstvo. Za slobodne je ovo onaj pravi momenat ulaska u jaku emotivnu priču koja vas može dugo pratiti i postati trajna vrednost u vašem životu.

Decembar će zauzeti iskoristiti da se sakriju od svih i da što više vremena provode sa osobom koju vole. Ako vam baš u ovom periodu padne na pamet da malo šarate i varate – nemojte….Oni koji su slobodni decembar će iskoristiti za druženja, zabavu i dobar provod………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

JARAC

U julu se iskušenja u emotivnim i bračnim vezama nastavljaju. Vreme je da se stvari sređuju, i to što pre pre nego što bude prekasno. Oni koji su slobodni su pod okriljem prošlosti u ovom periodu – da, neka osoba vam se može vratiti, ali je pitanje na koliko dugo.

Avgust u emotivnim vezama može za nijansu popraviti situaciju sa partnerom, ali samo i isključivo ukoliko budete spremni da se u potpunosti posvetite voljenoj osobi – gledajte da u ovom periodu odete zajedno na godišnji odmor i ne štedite ni na čemu! Da….još jedan mesec fenomenalan za tajne odnose, i to one u kojima sve bukti od strasti. Čak i slobodni mogu biti na iskušenju da uđu u nešto ovog tipa.

 

Septembar u emotivnim vezama i brakovima donosi onu varijantu – površinski, sve funkcioniše kako treba….međutim, ako se ta površina malo zagrebe, shvati se da stvari uopšte nisu dobro između vas dvoje….Slobodni neka gledaju da u ovom periodu budu što ćešće u pokretu, čak i da otputuju negde – društvenost i okruženost prijateljima vam donosi ljubavne prilike!

 

U oktobru je sve ono što se vezuje za posao fenomenalno, pa čak i za tajne odnose kroz ovaj segment….A odnos sa partnerom? Pa, klacka, gurate nekako zajedničkim snagama. Nije sjajno, ali nije ni toliko loše kao što je bilo….Slobodnima opet preko prijatelja i društvenih mreža idu najbolje prilike, mada se mora priznati da se i kod vas na poslu mogu pojaviti neke interesantne osobe….

Na žalost, mora se priznati da je i novembar odličan ukoliko vam je baš želja da budete u nečemu što je tajno i skriveno….bilo da ste slobodni ili zauzeti….No, kod slobodnih će se ovo brzo pretvoriti u javni, veoma jak odnos….dok će zauzeti naravno, natovariti sebi dodatne probleme na vrat iako će se truditi da odnos sa stalnim partnerom funkcioniše bez problema.

U decembru – ulazak Venere, ali i Jupitera u vaš znak i polje ličnosti zvanično označava početak nekih novih, mnogo boljih dešavanja za vas….videćete da je vredelo čekati…

Exit mobile version