Neko bitan

KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine (VAGA, ŠKORPIJA, RIBE)

Retrogradni Merkur i Venera su napravili pravu zabunu nekim horoskopskim znakovima, a odnosi se i na povratak bivših partnera. Susret sa prošlošću će mnoge znake uznemiravati, ali će doneti i dve važne odluke – da uđu u brak ili potpuno zaborave jedni na druge.

Tri horoskopska znaka će imati vrlo zanimljivu ljubavnu situaciju do kraja 2019. godine, pa saznajte da li ste među njima.

VAGA

Jul– Drage zauzete Vage, znam da vam se neće svideti kada vam kažem da ni u julu ni takođe u avgustu nećete baš moći da se pohvalite nekim naročitim odnosom sa voljenom osobom. Nekog pravog leka za ovo nema, osim strpljenja, smirenosti i naravno – komunikacije o onome što vas tišti. Nemojte čuvati stvari u sebi, sumnjati, trpeti do krajnjih granica a onda u jednom velikom prasku sve izručiti na voljenu osobu, možda čak u besu i prekinuti odnos. Nije to dobro i tako se stvari ne rešavaju. Slobodne će u julu da „napadne“ prošlost, ali i neke karmičko sudbinske priče. I od jednog i od drugog treba pobeći koliko vas nožice nose. Bolje se uhvatite ruku pod ruku sa prijateljima, otputujte negde, izlazite – nego da se uplićete u odnose od kojih će vas samo boleti glava.

 

U avgustu je već drugačija situacija – to jeste najbolje vreme za godišnji odmor, ali i odlično vreme da se onako fino, letnje zaljubite. E sad, da li će neke od tih letnjih ljubavi ostati i za kasnije, to zavisi već od mnogo faktora….

I u septembru su Vage u vezama malo mračne, ali ipak koliko toliko bolje funkcionišu sa partnerom. Doduše, sada imate opet priliku da se upetljate u nešto tajno, pa vi vidite hoćete li ili nećete….Oni koji su slobodni neka sačekaju drugi deo septembra i ulazak Venere u vaš znak – vi lepi ko upisani, udvarača koliko god hoćeš – birajte pametno i ne hvatajte se za zauzete….

U oktobru su Vage u vezama dosta stabilnije, ne gledate više toliko drastično, čak opsesivno na neke situacije sa voljenom osobom i vidi se da se stvari između vas dvoje znatnije popravljaju. Kao da ste oboje u međuvremenu naučili da više cenite i poštujete jedno drugo. Slobodnima je ceo oktobar otvoren za ljubav – ne morate vi da tražite nju, ona će tražiti vas.

I novembar je kao stvoren za vas – i za slobodne i za zauzete – partner će vam na svaki način pokazivati da ste mu na prvom mestu, a slobodni će na kraćem putovanju ili negde u svojoj okolini pronaći ljubav koju su toliko dugo čekali.

Decembar je izuzetno povoljan za one u vezama i brakovima, jer vas čeka miran odnos sa partnerom i lepi događaji u okviru doma i porodice. Slobodnim Vagama čak i ovaj poslednji mesec u godini donosi nove ljubavne šanse. Ako ih do sada niste iskoristili, sada je pravi trenutak!…(NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI 2)

 

ŠKORPIJA

 

Jul– Ni jul neće uspeti da u potpunosti smiri odnos sa partnerom. Jednostavno – kao da ne pričate istim jezikom u ovom periodu. Vama je najbitnija karijera, drugoj strani emocija i stabilnost veze. Naravno, već znate šta je potrebno – kompromis, kompromis, kompromis….U julu slobodnima neko nudi emociju, i pokazuje veliko interesovanje, ali vama kao da su druge stvari na pameti…

 

Avgust će konačno vas i partnera dovesti do stabilnosti, pogotovo ukoliko budete zajedno otišli na godišnji odmor. No, i bez toga – ljubav cveta kao u prvim danima veze. Za slobodne je avgust mesec letnjih avantura, mnogobrojnih kontakata sa suprotnim polom, ali i upoznavanja novih osoba preko posla. Praktično – gde god da se okrenete, naletećete na nekog ko će vam privući pažnju.

 

Za slobodne je septembar divan mesec za ozbiljne početke emotivnih priča i za osobe koje ćete upoznati preko prijatelja, izlazaka, društvenosti, eventualno društvenih mreža. Zauzeti su u ovom periodu vrlo praktični – funkcionišete zajedničkim snagama i dogovarate se oko svih bitnih pitanja.

 

U oktobru će neko pokušati da vas „uvuče“ u tajnu vezu – ukoliko imate partnera razmislite da li vredi rizikovati. Ukoliko ste slobodni – pa, možda je bolje da sačekate na neke bolje prilike.

 

Novembar će biti fenomenalan za sva pitanja, pa i onakoja se vezuju za ljubav. Veze funkcionišu baš kako treba, a slobodne Škorpije žare i pale gde god da se pojave.

Isti trend će se nastaviti i tokom decembra, pogotovo što će tada i vaš vladar Mars biti u vašem znaku. U suštini, u ova dva meseca možete odlučiti da podignete odnos sa partnerom na viši nivo, a ukoliko ste slobodni – imaćete prave prilike za ozbiljne i dugotrajne ljubavne priče. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI 3)

RIBE

Jul će započeti raspravama, a verovatno će se tako i završiti – mesec je dosta nepovoljan za odnos sa partnerom i zaista će biti potrebno mnogo obostranog truda da ne dođe do trajnog odvajanja. Slobodnima su i Sunce i Venera u polju ljubavi, ali i pored toga što udvarača ima oko vas – ovo nije pravi momenat da se započne emotivna priča. Dosta karmičko sudbinskih uticaja govori o tome da biste ušli u nešto što bi vam donelo ljubav, da, ali i ogromnu količinu problema i težine. U ovom periodu neke Ribe će se okrenuti ka prošlosti i bivšim partnerima – u redu je podsetiti se, ali ne očekujte ništa trajno….

 

Avgust je odličan za odmor od posla, ali i za lagano popravljanje odnosa sa partnerom. Još je bolje ukoliko se zajednički zaputite ka nekoj daljoj destinaciji i ostavite sve probleme za sobom. Usamljeni pripadnici ovog znaka preko poslovnog segmenta upoznaju vrlo interesantne osobe sa kojima bi mogle da požele nešto više od kolegijalnog odnosa ili prijateljstva.

Ako je za utehu – septembar je poslednji mesec u ovoj godini u kojem će biti problema u odnosu sa voljenom osobom. Ovaj će period doduše biti polovičan – prvi deo meseca će postojati neusklađenost, ali ćete od drugog dela septembra oboje da se istinski okrenete jedno ka drugom i rešite da prevaziđete svaki problem koji vas tišti. Slobodnima će ovaj period doneti osobu sa kojom mogu ostvariti odnos na duže staze.

 

U oktobru,promene u odnosu koje ste pokrenuli vi i partner prijaju i jednom i drugom. Lako se usklađujete, lako pronalazite dovoljno vremena da ga provedete zajedno, komunikacija je kvalitetna i iz dana u dan napredujete kao par. Neki od vas koji su u dužim vezama, od ovog meseca će pokrenuti planove koji se vezuju za zajednički život ili brak. Slobodnima se pojavio neko ko im zaokuplja pažnju u potpunosti.

 

Novembar će doneti ostvarenja mnogih želja, i onima koji su slobodni i onima koji su zauzeti. Divni momenti se vezuju za vaš odnos sa voljenom osobom, neki od vas će u ovom periodu otići i na medeni mesec ili na bračno putovanje. Slobodni – ukoliko postoji emotivna prošlost na koju ste još uvek bolećivi – sada je moguća obnova veze i to na duži rok. Ako ste sa prošlošću završili, ne brinite – i za vas je ovaj mesec širom otvorio vrata ljubavi. Ovaj poslednji mesec boravka Jupitera u znaku Strelca svakako će opravdati sva vaša čekanja i očekivanja!

U decembru uživajte – vi koji ste zauzeti – u stabilnom i čvrstom odnosu sa partnerom….A vi koji ste ipak i pored svih prilika ostali slobodni – provedite sa prijateljima nezaboravne trenutke provoda i uživanja!

Exit mobile version