OVAN: Ovnovi dobro znaju šta žele u svom životu, veoma su jake ličnosti,nema dlake na jeziku kaže uvek ono što misli

OVAN: Ovnovi dobro znaju šta žele u svom životu, veoma su jake ličnosti,nema dlake na jeziku kaže uvek ono što misli

6 јула, 2019 Off By ludarito

 

On jednostavno zna da uživa u životu i da uzme od života ono najbolje i vrlo dobro zna da se izbori za svoju sreću. Međutim, njemu je u životu vrlo važna i sreća njegovih bliskih osoba. Kada nešto želi, Ovan nema nikakav problem da učini prvi korak, i u ljubavi to vrlo često i radi. On je spreman i sposoban da prizna svoja osećanja, a zatim da učini sve da ta osoba bude kraj njega.

I kada se desi da bude odbijen, on neće odustati, jer Ovan zna da nije život lak i on ume da se izbori za svoju sreću. Mnogi mu zavide na takvom karakteru. Ovan je snažna ličnost, on je poznat po tome da zna i ume da dobije ono što poželi, a da pri tome nikada nikoga ne povredi.

 

U ljubavi je spreman da ide i protiv celog sveta, sve dok oseća i dobija ljubav sa druge strane. Osobe koje su u vezi sa pripadnicima ovog znaka mogu da smatraju da kraj sebe imaju pravog Anđela čuvara. Međutim, ako tog Anđela čuvara prevarite ili povredite na neki način, znajte da se on vrlo lako može pretvoriti u đavola i odvesti vas pravo do pakla. I u prijateljskim odnosima on pruža ruku svima koji mu pomognu i nikada ne zaboravlja tuđu dobrotu.

 

Na vaše dobro uzvratiće vam sigurno duplo više. Ali svi oni koji ga povrede, sigurno će zažaliti što su se sa njim igrali. Od Ovna dobiješ samo ono što daš! Daj mu ljubav i sledi ti velika sreća. Daj mu bol i gledaj kako ti uzvraća duplo više boli.

Стране: 1 2