Neko bitan

KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine (BIK, DEVICA, LAV)

Retrogradni Merkur i Venera su napravili pravu zabunu nekim horoskopskim znakovima, a odnosi se i na povratak bivših partnera. Susret sa prošlošću će mnoge znake uznemiravati, ali će doneti i dve važne odluke – da uđu u brak ili potpuno zaborave jedni na druge.

Tri horoskopska znaka će imati vrlo zanimljivu ljubavnu situaciju do kraja 2019. godine, pa saznajte da li ste među njima.

BIK

– Jul donosi dosta problema i neusaglašenosti, koliko god se vi trudili da pronađete zajednički jezik. Partner kao da gleda samo svoje interese, a vi u nedostatku njegove pažnje možete se okrenuti i prijateljima, ali i nekim prolaznim flertovima. Slobodni Bikovi će biti u dobrom raspoloženju, okruženi osobama koje pokušavaju da vas osvoje, ali vama trenutno nije do prave ljubavne priče, već pre do provoda i uživanja.

 

Avgust i letnje vrućine kao da će rastopiti led koji se nahvatao oko vašeg srca – i vi i partner želite da što pre zaboravite neke loše dane koji su ostali iza vas. Za to vreme slobodni prave planove o odmoru i spremaju se za letnje ljubavi, velike i male.

Septembar usamljenim Bikovima donosi prve ozbiljne prilike za neke jače, trajnije i stabilnije emotivne priče. One ljubavi započete u ovom periodu očigledno će vas pratiti i jako uticati na vaš dalji život. Kod zauzetih je ovo vreme obzira, okrenutosti jedno ka drugom i mirnog funkcionisanja na dnevnoj bazi.

– Oktobar može doneti kratkotrajne sumnje i neusaglašenost u ljubavnim vezama, ali i pojavu osobe iz vaše prošlosti, bilo da ste zauzeti ili slobodni. Tokom ovog meseca, naročito njegove prve polovine bitno je ne reagovati impulsivno i na prečac, šta god da je u pitanju. No, u svakom slučaju – Bikovi će biti otvoreni za avanturu, iako su svesni da je ona kratkog daha.

Prvi deo novembra je dosta miran, ali zato drugi deo ovog meseca donosi iznenađenja. Kod nekih će ona biti dosta prijatna i mogu označiti i veridbu ili predlog o zajedničkom životu, ali neki Bikovi će biti neprijatno iznenađeni partnerovom impulsivnošću, neprimerenim reakcijama ili željom za raspravama. Za to vreme slobodnima neki ljudi na prečac ulaze u život – koliko će se tu i zadržati, zavisiće od mnogo faktora.

Decembar je onima u vezama i brakovima ušuškan, prijatan, nežan, ali i sa puno strasti. Slobodnim Bikovima ovo je još jedan vrlo moćan period u kojem bi mogli upoznati osobu svog života………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

DEVICA

– U julu dolazi do drugog retrogradnog kretanja vašeg vladara Merkura, što onima u vezama i brakovima donosi ponovljene pokušaje da stabilizuju odnos u kojem su. Računajte na promenljiv uspeh…..nešto bolje će proći oni koji se u ovom mesecu upute na godišnji odmor jer će na taj način stvari lakše dolaziti na svoje mesto. Što se slobodnih tiče, jul vas opet može vratiti korak unazad ka prošlosti, a ukoliko se pojavi neko nov, budite svesni da ulazite u karmičku priču koja neće imati lagane tokove.

Avgust, pogotovo od druge dekade meseca je jako dobar…za sve. Dobar za zauzete i za neko mirnije funkcionisanje, ali isto tako dobar za zauzete ukoliko žele da se baš onako žestoko upletu u neku tajnu priču. Slobodnima se smeše letnje avanture, ali ne mora da znači da će sve ostati samo na tome. Neke od osoba koje vam se pojave itekako mogu trajati pored vas.

U septembru – stelijum planeta u vašem znaku govori da ćete sebe i svoje interese staviti na prvo mesto, pa i na uštrb odnosa i emotivnog partnera. Slobodnima će se pojavljivati nove osobe – Venera u vašem polju ličnosti privlači gomilu udvarača – a vi proberite i izaberite ono što vam je srcu milo u tom trenutku….

– U oktobru se slobodnima preko poslovnog segmenta pojavljuje osoba sa kojom imate razliku u godinama, ali koja će vas jako privući. Zauzeti imaju bolji odnos sa partnerom, ali i dalje premalo vremena za njega.

U novembru dolazi do trećeg i poslednjeg za ovu godinu, retrogradnog kretanja vašeg vladara Merkura. Taman pravi trenutak da se opet u prvi plan izbace sva ona pitanja, sumnje, nedoumice koje do tada niste razrešili sa voljenom osobom. Kontakt Venere i Jupitera u vašem polju doma može doneti lepe vesti, veridbe, početke zajedničkog života…..Slobodnima su ovo vrlo pokretni dani, mnogo kontakata sa suprotnim polom, mnogo kratkih putovanja i naravno – povremeni osvrti ka prošlosti…..

Decembar je zauzetima dosta miran, tih, spokojan, ušuškan – kao da je i vama i drugoj strani potreban odmor od svega kroz šta ste prošli kroz ovu godinu. Slobodni po drugi put imaju konjukciju Venere i Saturna u svom polju ljubavi i jedan jak, karmičko sudbinski susret, ali od onih koji traju i postaju stabilna vrednost u vašem životu….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

LAV

– Svesni ste i sami da su letnji meseci uvek vaši! No, u julu konkretno može biti nekog osvrta ka prošlosti ili će slobodni da se zakače baš za onu osobu koja sa sobom vuče najveću komplikaciju. Generalno gledano – nije dobar momenat da započnete nešto ozbiljnije. Da uživate –da. Kod zauzetih se u julu polako poboljšava situacija – neki od vas će baš od ovog meseca imati ozbiljne planove kada su prinove u pitanju ili vrlo ozbiljno razmišljati o ozvaničenju odnosa. U svakom slučaju – od ovog meseca možete da krenete na godišnji odmor jer ćete se provesti odlično.

Ako je jul bio odličan, onda je avgust savršen! Kreću prave mogućnosti za veridbe, za ostanak u drugom stanju, za zajednička putovanja i provod. Slobodnima stoji jedno gromko letnje zaljubljivanje koje ne mora ostati baš samo letnja avantura…..

Septembar je odličan za posao, a u vezama i brakovima sve funkcioniše kako treba. slobodnima će se pojaviti neke zanimljive osobe preko poslovnog segmenta, naravno – ali bar neko vreme nećete moći da svoje simpatije i produbite.

– Oktobar slobodnim Lavovima donosi mnogo flertovanja i mnogo novih osoba, ali ćete verovatno tek u drugom delu meseca moći da sa nekim zaista i ostvarite vezu. Zauzeti su u ovom periodu vrlo aktivni – pašće dogovori, planovi – neki od vas će se pokrenuti i krenuti i u renoviranje stambenog prostora ili neka veća sređivanja.

Novembar – u ovom mesecu vaše polje ljubavi počinje da se puni planetama i za slobodne je ovo odličan period da se jako vežu i uđu u ozbiljnu emotivnu priču. Kod zauzetih Lavova ovo je vreme za lepe vesti, divna dešavanja i mnogo radosti i zadovoljstva.

U decembru ispraćate Jupitera iz svog polja ljubavi, ali ćete njegove efekte osećati sve do pred kraj godine.

Exit mobile version