Neko bitan

Žena BIK: Ona je veliki BORAC ZA LJUBAV i ume da se BORI za svog MUŠKARCA. Ona zaslužuje TRETMAN KRALJICE, jer svog muškarca tretira KAO KRALJA!

Žena Bik je zaista jedan veliki borac u ljubavi i ume da se bori za ono do čega joj stalo. Ona uvek dobije ono što hoće i sve što poželi na kraju bude njeno. Veoma je snažna žena i nikada ne odustaj od onoga što poželi. Ona vrlo dobro zna da je život samo jedan i zato koristi svaku priliku da uživa u njemu.

Oni koji je imaju kraj sebe odlično znaju da će ona da bude u stanju da u svakoj prilici ispadne prava carica. To je zbog toga što ona nikada ne odustaje od onoga što hoće. Ova dama takođe ima petlju da uradi ono što je za druge ljude nemoguće i da se bori za svoje ciljeve. Ona je neko ko ne želi ništa tuđe, ali svakako zna da čuva ono što je njeno. Njoj su ljubav i porodica na prvom mestu i spremna je na sve kada joj je do nečega ili nekoga stalo.

Ona je žena koja nikada nikome neće ništa loše pomisliti. Ako vam ona ne može pomoći, sigurno vam neće ni odmoći. Ona jednostavno ne voli da se igra sa ljudima i njihovim emocijama. Ume da poštuje druge ljude, ali zahteva da i oni poštuju nju. (nastavak na sledecoj strani broj 2)

Vrlo joj je bitno da u životu ima nekoga na koga može da se osloni. Nekoga ko će uvek biti tu i ko će joj pružiti ruku i pomoć u životu. Potreban joj je neko ko će je uvek nasmejati i ko će je braniti od svega. Kada se ova žena zaljubi ona ume da čuva ono što ima.

Nikada ne želi da uzme nešto tuđe, ali zato ume da čuva ono što je njeno. I to je životna parola koje se ona nikada ne odriče. Ona ume da usreći svog muškarca i da mu da svoju ljubav i podršku. Ona ume muškarcu da bude oslonac u životu, na svaki mogući način.

Međutim, bez obzira koliko voli, sposobna je i da ostavi osobu koju voli najviše na svetu. To je u onim situacijama kada ona oseti da je neko ne ceni i ne poštuje onako kako ona zaslužuje. Ona nikada neće biti žena koja moli za ljubav.  (nastavak na sledecoj strani broj 3)

Ona ostaje samo u onoj vezi u kojoj je ljubav obostrana ili ide sama kroz život. Dovoljno je jaka da se bori za ono što hoće, ali radije će biti sama nego pored muškarca koji je tretira onako kako ona ne želi. Ova dama je rođena da bude kraljica i da je svaki muškarac drži kao malo vode na dlanu.

Isto tako je žena koja svog muškarca tretira kao kralja. Ona daje sve od sebe da usreći svog muškarca, međutim, ako to nije dovoljno ona jednostavno odustane i zaboravi da ta osoba postoji. Život je previše kratak da bi ga ona trošila na ljude koji je ne cene.

Ako je neko ne ceni, uvek je spremna da krene dalje, jer zna da će se naći neko ko će u životu ceniti ono što ona radi i ko će je gledati kao kraljicu. A svakako da ova dama svojim kvalitetima takav tretman i zaslužuje.

 

Exit mobile version