Neko bitan

KRUNA je simbol vlasti, časti i uspeha. IZABERITE jednu krunu i saznajte da li vas očekuje sreća i uspeh do kraja 2019.godine!

Kruna je tradicionalno pokrivalo za glavu, koje simbolizuje vlast, besmrtnost, pravednost, trijumf, čast i slavu. Često se koristi u kombinaciji sa drugim simbolima, da bi se još više pokazala njena moć.

Mnogo puta je korišćena kao motiv u raznim umetničkim delima. Kao deca, svi smo zamišljali kraljeve i kraljice sa plaštom i krunom na glavi, a ovom prilikom mi vam pružamo mogućnost da nasumično izaberete jednu krunu i pogledate da li ćete konačno trijumfovati u ovoj 2019. godini.


KRUNA BROJ 1
Broj jedan ljudi uglavnom biraju bez puno razmišljanja, ali vi ste pravi srećnik što ste baš ovaj broj izabrali. Vi ste neko ko ima veliko srce i vama je najvažnije da usrećite ljude koje volite. Vama je porodica broj jedan u životu i za vas je najveći uspeh da svoje voljene vidite zadovoljnim, srećnim i nasmejanim.

Vaša najveća želja u životu je da pronađete sreću i mir u porodici, sa kojom ćete moći da uživate uz vaše najmilije. Vama treba neko ko će biti tu u najtežim trenucima, da vam da podršku i snagu i da vam bude vetar u leđa, a to je vaš trenutni partner koji vas razume u potpunosti , jer to i zaslužujete. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Očekuje vas velika sreća na svim životnim poljima. Jednostavno odabrali ste krunu koja nosi mir, sreću i blagostanje kao svoju moć. Imate velike planove za resšavanje stambenog pitanja i to cete uspeti konačno da privedete kraju u 2019- oj godini. Pokušajte da sve to maksimalno iskoristite i konačno uživate do kraja godine.


KRUNA BROJ 2

Vi ste neko ko je često u dilemi i ko jako teško može doneti odluku da li poslušati srce ili razum. Zato često donosite odluke shodno tome u kakvoj se situaciji nalazite i kako se u nekom trenutku osećate. Jako ste dobra osoba i krug vaših prijatelja je ogroman, oni uživaju u ljubavi i pažnji koju im vi pružate.

Međutim, oni retko kada osete da ste vi usamljeni i da vama fali srodna duša. Zato bi trebalo jednom da poslušate svoje srce i hrabro pridjete osobi koju volite. To bi mogao da bude veliki trijumf koji vas čeka do kraja 2019 godine. Ali to se neće desiti samo po sebi, već vi morate nešto učiniti sami tim povodom i da konačno sami videte da vam je srodna duša možda u blizini i da joj date šansu da vam se približi.

Ukoliko ste već zauzeti, vaša ljubav bi mogla da trijumfuje u narednoj godinii, kada vam partner priprema jedno lepo iznenađenje. Vi ste neko kome treba svaki dan pokazati ljubav, jer je vi svaki dan darujete. I samo kada ste voljeni, tada ste u potpunosti srećni.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Takodje i vasi najblizi ce uzivati u vasim srecnim trenucima. Vreme je da vi ostavite proslost iza sebe i zaboravite konflikte i nesuglasice koje ste imali sa partnerom i jos jednom osobom iz vase okoline. Samo tako cete uspeti da uzivate u  ljubavi koja je vama bas preko potrebna. Postoji mogućnost za veći novčani dobitak ili prodaju neke nekretnine.


KRUNA BROJ 3

Tokom godine ostvarićete većinu svojih poslovnih planova. Samim tim, vaša finansijska situacija je veoma stabilna i vas pare nikada ne brinu. Međutim, bez obzira koliko para imate, vi znate da se najlepše stvari u životu ne mogu kupiti novcem i zato morate poraditi na svom emotivnom statusu. Uspešni ste kao poslovni čovek i vreme je da se ostvarite i kao porodični.

Najveći trijumf za vas tokom 2019 godine bio bi da stanete na ludi kamen ili zaprosite osobu koja vam se već odavno dopada. Vreme je da svoje poslovne obaveze stavite sa strane i odvojite vreme za ljubav i lepe trenutke sa voljenom osobom. Vaša srodna duša odavno je u vašoj blizini, samo treba dobro da pogledate oko sebe.

 

Možemo vam reći da vas veliki trijumf očekuje kroz vašu decu, Njihov uspeh je i vas uspeh.Vi ste se borili za njih i ulozili puno truda i sada je doslo vreme da uzivate u tim rezultatima. Kada malo bolje pogledate vas zivot, vi ste uspesni uvek bili. Mozda ce vam ova godina doneti malo vise novcanih gubitaka, ali to nece puno uticati na vasu srecu. 

Exit mobile version