9 znakova kojima muškarac pokazuje ljubav: Ako se ovako ponaša znaćete da je vredan pažnje!

9 znakova kojima muškarac pokazuje ljubav: Ako se ovako ponaša znaćete da je vredan pažnje!

2 јула, 2019 Off By ludarito

Vodi računa o vama kada ste bolesne i dozvoljava vam da vodite računa o njemu kada je on bolestan

Ako želite da postignete intimnost onda morate da prihvatite partnera. A to znači i u onim najgorim izdanjima. Jer apsolutno nijedan muškarac niti žena ne izgledaju dobro kada su bolesni. Kada ste vi bolesni, tada ste doslovno najranjiviji. Mislite o načinu na koji se osećate i ponašate kada ste fizički uništeni – svakako niste raspoloženi, divni i savršeno zadovoljni. Zbog toga je dozvoljavanje da ga vidite u stanju gušenja od kašlja i pod temperaturom pokazatelj intimnosti.

Spava sa vama (bez vise od toga)

Lako je deliti krevet sa ženom bez obzira da li je muškarac voli ili ne. Teži deo je ne učiniti ništa kada prelepa žena leži pored njega u krevetu i na tome se završi. Kada ima priliku koju ne koristi, to znači da su njegova osećanja prevazišla standarde potrebe libida na koje je navikao. Maženje sa ženom zato što je voli znači da mora da bude blizu nje zato što ga to čini srećnim.

 

Gleda vas direktno u oči

Postoji malo toga što ljude čini nervoznim i stavlja u neprijatnu situaciju kao što je to slučaj kada nekoga gledate direktno u oči neko vreme. Kada gledate dublje u oči partnera to vam sigurno neće otkriti skrivene tajne, ali će vam pokazati koliko su dvoje ljudi opušteni u međusobnom društvu, jer oči jesu ogledalo duše. Što duže ste u stanju da „buljite“ to se prijatnije oboje osećate. Ako želite da se oslobodite barijera u vezi, posmatrajte partnera pravo u oči. A kako vas on gleda?

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3