Neko bitan

Sutra će se dogoditi MOĆNO POMRAČENJE SUNCA: Izaberite jedno Sunce i saznajte kakva ISKUŠENJA i PROMENE donosi u vaš život!

Pomračenje Sunca nas očekuje 2. jula i Horoskop predviđa velike životne promene i iskušenja za mnoge ljude. Sva ona energija koja je povezana sa pomračenjem Sunca biće prisutna i u našim životima.

Pomračenje Sunca se zapravo dešava kada je mesec mlad, a mesec se kreće između naše planete i našeg Sunca. I upravo na taj način će Sunce biti zamračeno. Sve će biti mračno na kratak vremenski period. Tokom takvih događaja ljudi veoma često budu prinuđeni da pogledaju u svoju prošlost i da razmisle o svemu što su prošli.

Pomračenje Sunca takođe utiče na raspoloženje i volju ljudi. Mi smo za vas pripremili tri Sunca u fazi pomračenja. Na vama je da odaberete jedno i da pročitate kakve će vam promene i kakva iskušenja doneti u život. Mi vam savetujemo da iskoristite energiju pomračenja na pravi način. (nastavak na sledecoj strani broj 2)

SUNCE broj 1: Vi imate snažne psihičke sposobnosti i veoma izraženu intuiciju. Skloni ste tome da dobro izvagate svaku svoju odluku, pre nego što donesete krajnju. To će vam svakako olakšati da u budućnosti imate uspehe na finansijskom planu.

Vidno će se povećati pritok novca u svim aspektima vašeg života. Ovo je dobro vreme takođe da prihvatite neke nove izazove i da osigurate svoju budućnost. Pomračenje Sunca će vam takođe doneti i veliku radost i sreću. Vi ćete to svakako umeti da podelite sa svojim prijateljima i porodicom.

Što se tiče ljubavnih odnosa, pravo je vreme za ljubav. Pomračenje Sunca, koje će se desiti sutra, doneće vam veliku snagu i blagoslov za vas. Tako da vam samo preostaje da u narednim danima uživate u ljubavi, sa svojim partnerom i porodicom. (nastavak na sledecoj strani broj 3)

SUNCE broj 2: U ovom periodu pomračenja Sunca ne bi trebalo da se kockate ni sa ljubavlju, ni sa emocijama. Ako želite sigurnost i poverenje u ljubavnom životu, morate da prestanete da stavljate svoj život u tuđe ruke. Vreme je da se konačno zauzmete za sebe i da uložite trud za vaš bolji život.

Ono što vam pomračenje Sunca savetuje jeste da budete veoma oprezni, jer će neko pokušati da vas izda. Vi ćete u drugima videti samo najbolje, čak i onda kada je istina ispred vašeg nosa. Zato budite oprezni da vas neko ne bi finansijski prevario.

Što se tiče ljubavnih odnosa, uskoro ćete doživeti strastvenu ljubav. Pomračenje Sunca će povoljno uticati na vas, ali da biste bili voljeni morate biti spremni da otvorite svoje srce.  (nastavak na sledecoj strani broj 4)

SUNCE broj 3: Pomračenje Sunca će se dogoditi 2. jula, ali ono neće odmah imati veliko dejstvo na vas. Ono što vam možemo reći jeste da će se za nekoliko meseci vaši prihodi sigurno uvećati.

To bi moglo biti zbog promene posla ili će vaši nadležni konačno shvatiti da vi zaslužujete nagradu za sav uloženi trud. Što se tiče emocionalnih odnosa, neće biti nekih velikih problema. Možda ćete ući u neku vezu bez obaveza i odgovornosti.

Ako budete dovoljno vremena posvetili svome partneru, možda će se ta veza pretvoriti u nešto ozbiljnije. Međutim, čini se da vi sada za to nemate vremena i da ste odlučili da se više posvetite sebi. Možda će nekim ljudima pomračenje Sunca da odmogne, ali će vama sigurno da pomogne. Posle ovog dana ništa više neće biti isto u vašem životu.

Exit mobile version