Neko bitan

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 01 – 07. JULA 2019. god: Ovnovi jedno simpatično poznanstvo i šansa da vam neko brzinski „pomuti pamet“!

OVAN

Pomračenje Sunca se tokom ove sedmice dešava u vašem polju doma, porodice, stabilnosti. Dani oko pomračenja donose uvek dosta jaku energiju koju je pomalo teško obuzdati a sa sobom nose i nepredviđene situacije koje mogu negativno delovati na vas. Svega tu može biti – od neprijatnih situacija ili zabrinutosti za člana porodice pa do neočekivanih promena u dogovorima sa partnerom. Sačuvajte hladnu glavu i ne dozvolite da vas ove situacije poremete ili navedu na impulsivne poteze.

 

Slobodni – jedno simpatično poznanstvo i šansa da vam neko brzinski „pomuti pamet“. Tok i sudbina ove priče zavisi od mnogo faktora ali se bar u početku nemojte time opterećivati.

 

BIK

Nedelja u kojoj će neka forma napetosti prosto „visiti u vazduhu“ i u kojoj zaista nije pravi trenutak da na toj napetosti potencirate. Ukoliko sa partnerom pravite planove o odlasku na godišnji odmor ili krećete u akciju sređivanja i renoviranja stambenog prostora – pokušajte da se dogovorite a da se ne posvađate. Ima i lepših načina da se neke stvari kažu, pa pokušajte da primenite ovaj sistem.

 

Ukoliko ste slobodni – ide vam jedno zanimljivo poznanstvo preko prijatelja, komšiluka ili društvenih mreža. Biće vam zanimljivo da sa ovom osobom pričate a mogu sevnuti i neke vrlo interesantne varnice. Početak je obećavajuć, a kako će biti na dalje – to ćemo tek videti……..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

BLIZANCI

Činiće vam se da se samo vi trudite, da samo vi vučete odnos a da je partner ili okrenut sebi ili izgleda pogubljeno u vremenu i prostoru. Bićete naelektrisani i samo nešto zvocati je će vam izgledati da svi vaši napori ne donose da se bilo šta realizuje, pomeri sa mrtve tačke ili reši. Reći ćete sve ono što vam je na pameti (a toga je mnogo) ali ni time nećete postići ništa spektakularno osim što ćete možda olakšati sebi. Iako neki momenti mogu izgledati burno, u suštini – ovo će biti bura u čaši vode.

 

Slobodni Blizanci mogu upoznati osobu koja će ih zainteresovati, ali iz nekih razloga – možda vaše okupiranosti drugim prioritetima, ovo će za sada ostati samo na nivou povremene komunikacije.

 

RAK

Iako se u ovoj sedmici dešava pomračenje Sunca u vašem znaku, a to uvek donosi povećanu i nestabilnu energiju – nekako mi se čini da ćete vi ipak uspešno to ishendlovati i da vam ovi dani čak mogu biti prilično prijatni sa voljenom osobom. Naravno, biće povremenog i kratkotrajnog nezadovoljstva ali vi ćete se iz ovih raspoloženja prilično brzo dizati i ostavljati ih iza sebe. Venera koja ulazi u vaš znak ipak vam donosi da osećaj lepote i emocija nadvladavaju sve ostalo.

 

Slobodni Rakovi – neko vas je primetio i daje vam vrlo nedvosmisleno do znanja da je više nego zainteresovan za vas. Ne budite pasivni – ova priča može biti interesantna, bez obzira da li je samo flert ili letnja avantura….ili nešto više od toga.

 

LAV

Preplaviće vas emocije i teško će vam biti da se kontrolišete. Da se razumemo – to mogu biti i pozitivna i negativna osećanja – u svakom slučaju situacija je ista – nećete moći niti želeti da ih prećutite. Ukoliko volite, sada ćete to reći jasno i glasno….a ukoliko ste besni iz nekog razloga – istrešćete na voljenu osobu sve ono što mislite i što ste možda do sada i prećutkivali. Bilo da volite ili da besnite, suština je u potpunosti ista – emocije prema partneru vas nadvladavaju.

 

Slobodni Lavovi – kontakt preko posla ili izlazaka, prijatelja, društvenih mreža – jeste zanimljiv, ali samo od vas zavisi da li ćete želeti da ga produbljujete. Sve može ostati i samo na nivou flerta ili kratkotrajne avanturice…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

DEVICA

Svaka promena je dobrodošla i donosiće pozitivnu energiju i više živosti u odnos sa voljenom osobom. Aktivirajte se da pronađete i istražite šta je to što vašem partneru prija i iznenadite ga. Biće vam uzvraćeno duplo. Ne kalkulišite – što više otvorenosti, iskrenosti, što više onih reči koje voljena osoba možda dugo priželjkuje da čuje od vas – i nemate nikakvih razloga za brigu. Samo nemojte otići u drugu krajnost i zvocati zbog svake sitnice. Izbegnite ovo po svaku cenu.

Slobodne Device – neko koga smatrate drugarom, prijateljem – odjednom počinje da pokazuje čudne znake naklonosti i pristupa vam na drugačiji način. ukoliko ste „za“ – odgovorite istom merom….Ukoliko niste – zaustavite ovo na vreme.

VAGA

Ova nedelja donosi neko kratkotrajno dizanje i bolju energiju u vašim emotivnim relacijama. Partner je kao više okrenut prema vama, a vi ste kao zadovoljniji…..mada se mora priznati da je sve ovo nešto polovično i isforsirano. U suštini, vaša vladarka Venera i vladar partnerstava Mars se „ne vide“ u ovom periodu, pa i pored tih nekih sitnica koje kao ulepšavaju odnos, suština ostaje da prave povezanosti nema. Šta više – neke Vage mogu biti raspoloženije nego inače i zato što su u međuvremenu otpočele jednu tajnu komunikaciju koja ih baš „diže“.

 

Slobodni – zagrejali ste se za nekoga koga ste upoznali preko poslovnog segmenta i skroz ste ustreptali….Polako, da vidimo u kom pravcu ovo ide na dalje….

 

ŠKORPIJA

Vi ste do nosa u poslu, ne znate gde ćete pre i pokušavate da se sastavite i organizujete što bolje možete. E baš u ovim momentima voljena osoba je željna vaše pažnje i ima sto i jedan predlog za organizaciju zajedničkog vremena. Možete da birate – ili ćete da odvojite jedan deo svog dragocenog vremena za voljenu osobu (što uključuje veliki lični stres i nerviranje) ili ćete, ako ne u ovoj nedelji a ono vrlo brzo – imati emotivni problem. Na volju vam, šta ćete i kako ćete je već vaša stvar.

 

Slobodni – neko ko dolazi sa puta, ko ne živi blizu vas, možda osoba koju ste upoznali preko prijatelja ili društvenih mreža – baš, baš, baš vas je zaintrigirao. Da li je ovo samo letnji flert i avantura – neka vreme pokaže….

 

STRELAC

Partneru je potrebna promena, potrebno mu je više vremena sa vama, više pažnje, potrebno mu je da ispunite obećanja koja ste mu dali, da mu se više posvetite i da imate sa njim neku finu, normalnu i kompromisnu komunikaciju. Da, sve je to njemu potrebno – a vi u nekom svom filmu, okrenuti sebi i svojim prioritetima, svojim stavovima – prosto nemate nameru ili jednostavno – nemate mogućnosti da mu izađete u susret. Zato nemojte da se čudite promenljivim raspoloženjima i povremenim burnim reakcijama voljene osobe….

 

Slobodni – postoji jedna šansica, ali najpre za seksualni kontakt ili avanturu sa jednom osobom. Ako hoćete – a vi hajte….Ukoliko nećete – a vi onda čekajte nešto drugo…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

JARAC

Pomračenje Sunca u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava donosi mogućnost da voljena osoba u ovoj nedelji ili makar u njenom prvom delu – bude čudna, neuhvatljiva, sa promanljivim raspoloženjima i ponašanjima. Ono što je najbitnije – ne reagujte, ne ispravljajte krive Drine, ne dokazujte joj da nije u pravu, najbolje pustite….Ionako će se za dan ili dva situacija sleći i voljena osoba će osetiti potrebu da vam se više približi i pokaže vam više emocija. Dakle – strpljen, spašen.

 

Slobodni – Venera koja vlada vašim poljem ljubavi ulazi u polje partnerstava i pravi neke vrlo zanimljive aspekte. Moguća je jedna vrlo simpatična i slatka ljubavna priča preko prijatelja, okoline ili društvenih mreža.

 

VODOLIJA

Slažete vaš partner i vi vaše funkcionisanje i raspoloženja kao tortu. Red nesporazuma u komunikaciji, pa i rasprava….red slatkoće, divnoće i emocija. I tako redom…Kakav će „kolač“ od svega ovoga ispasti to samo vas dvoje znate, ali ćete ga na kraju ipak zajednički pojesti. Bez šale sada – nedelja povremeno divna, povremeno da se počupate. Bitno je da će se non stop nešto dešavati i da neće biti dosadno….

 

Slobodni pripadnici ovog znaka – krenuli sa svih strana da vas spopadaju, da vam se udvaraju. Neki suptilno a neki baš i ne. Dizaće vam se kosa na glavi od pojedinaca, ali se mora priznati da vas neko može zaintrigirati. Deluje na prvi pogled slatko i uzbudljivo….kako će biti na dalje, videćemo…

 

RIBE

Ukoliko hoćete da budete mirni u ovoj sedmici, morate se potruditi da poboljšate komunikaciju sa osobom koju volite. Da se razumemo – uopšte ne smatram da će to sada biti lak zadatak, ali jednostavno – morate probati i dati sve od sebe. Jer u suprotnom – već u ovoj nedelji može doći do nesporazuma, do toga da ne razumete jedno drugo i da se zbog nerazumevanja oboje nervirate. Pogrešno ćete tumačiti signale koje šaljete jedno drugom. Iz tog razloga – ne signalizirajte, pričajte!

 

Slobodne Ribe – pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi najavljuje velike promene u ovom segmentu. I evo ove sedmice prve prilike, i to dosta dobre! Susret koji će promeniti mnogo toga i osoba koja vas na prvi pogled obara s nogu…

Exit mobile version