Neko bitan

GODINE SU SAMO BROJ KOJI TE NE ODREĐUJE: Inspirativni saveti za sve žene STARIJE OD 30 GODINA!

Mnogi tvrde da su tridesete najbolji period za život žene. Ono što je sigurno jeste da žene tada nisu nesigurne kao u dvadesetim godinama, ali da još uvek nisu ni izložene krizi srednjeg doba. Smatra se da su žene tada mnogo lepše i pametnije i da su sigurnije u sebe.

Međutim, postoji puno životnih promena i problema sa kojima se neke žene susreću posle tridesete. Ti problemi često budu nerešivi za mnoge žene i one tada ne uspevaju da pronađu način da uživaju u životu. Postoje mnoge studije koje vrše ispitivanja i okupljaju žene starije od 30 godina.

U njima možete pročitati puno saveta o zdravlju, lepoti, seksu i tako dalje. Žena sa 30 godina je dovoljno mudra da i sama može da odluči šta joj najviše prija i kako želi da živi. A za sve one dame koje nisu toliko sigurne u sebe u nastavku teksta ostavljamo nekoliko inspirativnih životnih saveta. Obavezno ih pročitajte! (nastavak na sledecoj strani broj 2)

1. Zapamti, tvoj život nije generalna proba… već premijera! 2. Prihvati promene koje dolaze s godinama. Budi svoja. 3. Godine su samo broj koji te ne određuje. 4. Ceni svoju lepotu, svaka žena je lepa na svoj način. 5. Ne komplikuj, drži se jednostavnih stvari. 6. Ne postoji savršeno vreme za decu. Kada ih zaista želiš, to je pravo vreme da ih imaš.

7. Pronađi hobi u kojem ćeš uživati. To će ti pomoći da promeniš dnevnu rutinu. 8. Ne troši svoje vreme brinući o stvarima koje ne možeš promeniti. 9. Brini o svojoj koži i smej se što više možeš. 10. Veruj svojoj intuiciji. 11. Ne govori loše sama o sebi. Čak ni ne razmišljaj na taj način. 12. Ne primaj sve k srcu.

13. Uvek budi iskrena sama sa sobom. To je možda teško, ali biće ti korisno. 14. Zaboravi na društvene stereotipe o starenju. 15. Nikada nemoj prestati da tražiš inspiraciju. 16. Ne žudi za savršenstvom – budi jedinstvena.  (nastavak na sledecoj strani broj 3)

17. Dozvoli detetu u sebi da ti ponekad bude učitelj. 18. Budi ratnica. Nauči da budeš snalažljiva i samostalna. 19. Nikada ne dozvoli da te kroz život vodi strah. 20. Trebalo bi da saosećaš, ne samo sa drugima, već i sama sa sobom.Nauči da opraštaš. 21.

Pazi ko su ti bliski prijatelji. Nemoj dozvoliti da pogrešni ljudi budu među njima. 22. Baš nikada ne idi na spavanje ljuta na sebe ili na nekog drugog. 23. Svojim bliskim prijateljima i porodici govori da ih voliš što češće. 24. Čuvaj svoju porodicu jer će oni uvek biti tu za tebe, i uvek će ti pomoći, bez obzira na sve.

25. Ne brini o tome što ćeš ostareti, brini o tome da ti ne bude dosadno. 26. Ne rasipaj svoj novac na cipele: Muškarci ionako ne gledaju u cipele, gledaju u noge. 27. Prestani da gomilaš sve i svašta – oslobodi se beskorisnih stvari. 28. Ne dozvoli nikome da te uveri kako si prestara za nešto ili premlada.
I na kraju, drage nase dame , ako vi imate neki dobar i mudar savet za nase citatateljke, bili bismo vam zahvalni da nam napisete u komentaru ispod ovog clanka na stranici.
VELIKI OZDRAV ZA SVE DAME!

Exit mobile version