GODINE SU SAMO BROJ KOJI TE NE ODREĐUJE: Inspirativni saveti za sve žene STARIJE OD 30 GODINA!

GODINE SU SAMO BROJ KOJI TE NE ODREĐUJE: Inspirativni saveti za sve žene STARIJE OD 30 GODINA!

30 јуна, 2019 Off By botanika

17. Dozvoli detetu u sebi da ti ponekad bude učitelj. 18. Budi ratnica. Nauči da budeš snalažljiva i samostalna. 19. Nikada ne dozvoli da te kroz život vodi strah. 20. Trebalo bi da saosećaš, ne samo sa drugima, već i sama sa sobom.Nauči da opraštaš. 21.

Pazi ko su ti bliski prijatelji. Nemoj dozvoliti da pogrešni ljudi budu među njima. 22. Baš nikada ne idi na spavanje ljuta na sebe ili na nekog drugog. 23. Svojim bliskim prijateljima i porodici govori da ih voliš što češće. 24. Čuvaj svoju porodicu jer će oni uvek biti tu za tebe, i uvek će ti pomoći, bez obzira na sve.

25. Ne brini o tome što ćeš ostareti, brini o tome da ti ne bude dosadno. 26. Ne rasipaj svoj novac na cipele: Muškarci ionako ne gledaju u cipele, gledaju u noge. 27. Prestani da gomilaš sve i svašta – oslobodi se beskorisnih stvari. 28. Ne dozvoli nikome da te uveri kako si prestara za nešto ili premlada.
I na kraju, drage nase dame , ako vi imate neki dobar i mudar savet za nase citatateljke, bili bismo vam zahvalni da nam napisete u komentaru ispod ovog clanka na stranici.
VELIKI OZDRAV ZA SVE DAME!

Стране: 1 2 3