OVNA zanima NEOSVOJIVO, LAVICA zavodi iako ste mislili da ste vi nju OSVOJILI, VODOLIJA manipuliše. A kako osvajaju ostali znaci horoskopa ?

OVNA zanima NEOSVOJIVO, LAVICA zavodi iako ste mislili da ste vi nju OSVOJILI, VODOLIJA manipuliše. A kako osvajaju ostali znaci horoskopa ?

29 јуна, 2019 Off By ludarito

B I K

ON – Kad bi svi muškarci bili kao Bikovi, žene ne bi ni imale problema u ljubavi. Koliko god dugo da vas je osvajao, neće vas tako lako pustiti kada jednom postane njegova. I samo njegova! Bolje ni da ne pomišljate na kratkoročna rešenja u vidu flerta sa nekim drugim, ako vas trenutno iznervira njegova tvrdoglavost: suočićete se sa provalom besa ravnoj vulkanskoj erupciji, ukoliko mu je stalo do vas.
ONA – Kada shvati da ste vi čovek njenog života, upotrebiće sve adute ženstvenosti koje ima na raspolaganju kako bi vas zadržala: zavodljiv izgled, nenadmašno kulinarsko umeće i damsko ponašanje na kojem bi joj pozavidele predstavnice svih drugih horoskopskih znakova. Seksipilnost, životna radost i pogled kojim suparnicama daje do znanja da ste vi samo “njen i Božiji”, većinu muškaraca zadržava dugo ili zauvek pored žene Bika.

BLIZANCI

ON – Zna on da vas je osvojio, nije mu to ni bio neki problem kada je muškarcu Blizanacu jasno da je u svakom društvu najzabavniji, najšarmantniji i najsnalažljiviji. Ali, šta dalje, kada on mora da se druži, informiše, putuje, flertuje i – beži. Ako imate dovoljno poverenja u njega, razumevanja za njega i potrebU za neprestanim usavršavanjem na svim životnim poljima, skinuće vam zvezde sa neba. I više od toga, zaprosiće vas preko mobilnog telefona!
ONA – Kada je dobila svoju igračku, trofej, kako god da vas je u svojoj mašti nazivala (dok vas nije osvojila), žena Blizanac će nastaviti i dalje da se igra, ali sa vama. Nema šanse da vam pored nje bude dosadno ni u jednom jedinom trenutku: imaćete ličnu kuvaricu (brza hrana u svako doba dana i noći), ličnog vozača (do bilo koje tačke na Zemljinoj kugli) i večitu devojčicu pored sebe na čijem će vam mladolikom ili manekenskom izgledu zavideti većina ljubomornog muškog sveta.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5 6 7