On STARU LJUBAV nikada ne zaboravi: Ovo je JEDINI zodijak koji voli SAMO JEDNOM i ako mu ta ljubav ne uspe – zauvek pati zbog toga!

On STARU LJUBAV nikada ne zaboravi: Ovo je JEDINI zodijak koji voli SAMO JEDNOM i ako mu ta ljubav ne uspe – zauvek pati zbog toga!

29 јуна, 2019 Off By ludarito

Jeste li se ikad zapitali zašto vam i dalje slamaju srce osobe koje tvrde da vas vole? Nije li problem možda u vama, a ne u drugoj osobi? Sudeći prema našem horoskopskom znaku, posjedujemo dominantne crte ličnosti koje nas čine idealnim partnerom za nekoga, ali koje u isto vrijeme znaju i otjerati od nas osobe s kojima nismo kompatibilni.

Kad su u pitanju ljubavne veze, naši karakteri objašnjavaju zašto se u nas lako zaljubiti, ali i zašto se dešava da od sebe otjeramo neku osobu.

Ipak, naše mane ne znače kako nas je nemoguće voljeti zbog onog što jesmo, već kako moramo naći kompatibilnu osobu koja će moći iznijeti upravo ove dijelove naše ličnosti.

Ovo su najčešći razlozi zbog kojih se većina partnera teško nosi s nama, sudeći prema našem horoskopskom znaku.

 

Ovnovi su neovisni i fokusirani na sebe. Oni jesu simpatični i puni energije, ali u jednom periodu veze njihovi će partneri otkriti njihovu stranu koja zna prilično da nervira i frustrira – Ovnovi su impulsivni, što predstavlja poseban problem kad njihov partner pokušava da napravio neki kompromis.

 

Bikovi su tvrdoglava bića i pomalo cjepidlake, zbog čega znaju “dići nos” i duriti se duže nego što to zapravo ima smisla. Ovo znači da, čak i kad se druga strana izvinila, oni će i dalje biti nezadovoljni i radije ostati ljuti dok ne “istjeraju svoje”. Ovo može biti izuzetno frustrirajuće za osobu s kojom su u vezi.

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3 4