Kakvi su kao muževi: Devica nezainteresovan, o Ovnu maštaju sve žene

Kakvi su kao muževi: Devica nezainteresovan, o Ovnu maštaju sve žene

29 јуна, 2019 Off By ludarito

Strelac

Ovaj tip muškarca zahteva mudru i taktičnu ženu. Ovo je, u stvari, karakteristika svih muževa, ali sa tom razlikom što su Strelci pomalo cepidlake i mnogo su skloniji primećivanju lošijih strana i grešaka svog partnera. Nije baš „rođen“ za bračni, odnosno, porodični život. Njegov interes za svet je ogroman. Po prirodi je human, tako da će na neki način učestvovati u radu raznih društvenih organizacija i u rešavanju praktičnih problema svoje zajednice. On je, u svkom pogledu, čovek javnosti. Toliko je megaloman da mu često sopstveni život izgleda mali i nezanimljiv. Ukoliko se njegovi ukusi promene, ne vidi zašto bi nastavio sa izražavanjem simpatije prema nekoj osobi. Čak i ako mu ništa posebno ne smeta, život i ljubav posmatra samo kao deo sportske igre. Naravno, on je „jak“ u braku.

Njegova žena mora biti široke svesti, oslobođena ljubomore i pomalo bezlična, čak i ako to nije njena prava priroda. Ona će morati da bude prava umetnica kako bi u svemu mogla da ga prati i da zadovoljava njegove interese. Sa ovim muškarcima nije teško živeti. Ali zbog njihovog nedostatka osećaja, velikog nestrpljenja za bilo šta što je ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, supruga ovog tipa moraće da proširi svoje horizonte, kako bi sa njim bila na ravnoj nozi. Njihove strasti su sportske i avanturističke. Oni su veseli i zanimljivi momci, koji ljubav doživljavaju kao srećnu okolnost. Svi njihovi osećaji i želje usmereni su na brzu i momentalnu akciju.

Jarac

Iako ovom tipu muškarca savršeno odgovara porodični život, on ni na koji način ne doprinosi njegovom duševnom ispunjenju. Ovaj tip muškarca pristaje na ženidbu, ali su njegovi lični razlozi za to najčešće sebični. Kao muževi, oni su izuzetno dobri zato što su ambiciozni i često vrlo uspešni u svom poslu, tako da mogu mnogo da zarade i da materijalno obezbede svoju porodicu. Oni ne daju baš mnogo slobode za akcije svojim ženama. Čak i kada u kući ima mnogo novca, oni se za svaki dinar moraju pitati. On je diktator isto koliko je i konzervativan, i kada je u pitanju trošenje njegovog novca, brzo može da padne u vatru. Žena je, u domaćinstvu u kome je on general, samo poručnik.

Kao general, on je precizan, tiranin, destruktivan i nerazuman, krši sva prava kada nisu u skladu sa njegovim željama. Sve se mora podvrći krutoj i strogoj disciplini. Nije baš idealan emotivni partner za svoju ženu, jer nema ni sposobnosti ni želja da sebe sa nekim deli, i da napravi atmosferu zadovoljstva i uživanja. Njegove strasti su jake ali i brze. Naravno, sve ove loše osobine može ublažiti mudra, nežna i strpljiva žena.

Vodolija

On je najdivniji i najplemenitiji muž od svih zodijačkih znakova. Nije plameni ljubavnik, njegovo srce nije vatreno, ali je pošten i iskren. Ali, iako su društveni, simpatični i blagi, oni brak shvataju kao deo društvene šeme. Kako su kooperativni, oni mogu usrećiti ženu kojom se ožene. Promišljeni su, savršeni džentlmeni u svakom pogledu, a prema svojoj ženi i deci se odnose i sa poštovanjem i pažnjom. Međutim, sliku o njima kvari izvestan stepen bezličnosti.

Izgleda da mnoge žene više vole posesivnije i dominantnije tipove muškaraca no što je to slučaj sa Vodolijom. Njegova bezličnost može se učiniti kao nezainteresovanost, koju nijedna egocentrična žena ne može da podnese. U svakom slučaju, idealno bi im bilo da se žene sa vrlo pametnim ženama, intelektualkama, koje isto kao i oni imaju i svoju profesiju i karijeru.

Ribe

Muž Riba je pun nesumnjivih dobročinstava za ženu i decu. On je jedan od najomiljenijih i najpažljivijih muškaraca, koji svoju ženu predstavlja sa učtivošću. U kući provodi više vremena nego ostali muškarci, osim možda muškarca Raka, ali on nije u stanju da svoju porodicu obezbedi, pa iako često želi da svoju ženu obraduje, on zapravo nema šta stvarno da joj da. A što je najgore, i on ponekad gubi smisao za realnost. Njegovi snovi, pojmovi i ideje, izgledaju stvarni samo njemu. Nesposoban je da se nosi sa mnogim životnim problemima.

Ove karakteristike nisu baš poželjne za brak, posebno kada se radi o borbi za egzistenciju. Njegovi osnovni nedostaci su gubitak stabilnosti, snage i energije. A sve ovo tako je bitno za čoveka koji stupa u brak i od koga se očekuje da izdržava porodicu. Ukoliko nađe stabilnu i odlučnu ženu koja će moći da ga usmerava na pravu stranu, život sa njim mogao bi biti divan. Muškarci Ribe su senzualni i traže zadovoljavajućeg partnera za druženje, ali i za seks. Njemu je seksualno zadovoljstvo od izuzetne važnosti i tražiće ga čitavog života.

Стране: 1 2