Neko bitan

Terajte po svom i budite mu još privlačniji: Budite nezavisna, samostalna žena koja ima svoj stav

Verovatno ste čuli da u vezi ne treba igrati igrice pa, zaboravite to. Dejting dozvoljava male seksi trikove i ljubavne manevre koji ulaze u okvir pravila igre…

 

Da se podsetimo onoga što nas je naučila Šeri Agrov, u svojoj knjizi “Zašto muškarci vole kučke”: moderna kučka je nezavisna, samostalna, ima stav i zadovoljna je sobom iako možda ne ispunjava kriterijume koje nameću drugi. Ta “kučka” je magnet za muškarce, jer činjenica je, oni ne vole slabe žene. I konačno – ona zna koje igre je važno igrati u vezi da bi rezultat bio čista pobeda. Pa, postanite već jednom ta kučka!

 

Dakle ne govorimo o podlostima na koje su spremne otrovnice, već o trikovima novih unapređenih opasnica koje znaju formulu za sreću u vezi, a i u životu. Ključ je, pre svega u samopuzdanju, a nije loše znati i par trikova.

Igrajte se igre čekanja.

Muškarci su lovci i privlači ih plen koji se opire. Pustite ga da malo čezne i pita se šta se dešava sa vama i zašto ga ne zovete. Ako mu budete, ne samo potpuno dostupni, već i nametnljivi, on će možda izgubiti interesovanje. Neka sa vama sve bude nepredvidivo i uzbudljivo. Malo neizvesnosti će ga držati budnim u svakom trenutku i potpuno posvećenim samo vama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Zagolicajte njegovu ljubomornu žicu

Neka oseti da za vas mora da se bori. Kada ste na žurci započnite razgovor sa drugim tipom kada odete po piće – čim to primeti doleteće do vas i neće se pomeriti do kraja večeri. Spominjite druge muškarce u njegovom prisustvu, pustite da vas šmekaju dobri frajeri, suptilno ga podsećajte da ste “dobra prilika” i on će se svojski potruditi da vam pokaže da je vredan vaše ljubavi.

Neka misli da je glavni

Muškarac mora da se oseća muževno, želi da bude cenjen i poštovan. On uživa u tome da čini stvari za svoju “slabiju polovinu”. Da, rekli smo da muškarci ne vole slabe žene, ali priznajte i same, neće im baš biti prijatno ni da se osećaju inferiorno. Zato ga pusite da se oseća kao alfa mužjak. Divite se njegovim mišićima, pustite ga da on promeni gumu na automobilu (budimo realni, ionako ne želite da se isprljate), pustite ga da bude u pravu – a u međuvremenu terajte po svom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Ne dozvolite mu da oseti da ima zagarantovano mesto u vašem kalendaru

Pokažite mu da ste vrlo zainteresovani za viđanje sa njim… kada nemate čas joge ili dogovoren izlazak sa drugaricama. Neka zna da se vaš svet ne vrti oko njega – to će mu pokazati da ste samouverena devojka, koja se oslanja na sebe. Tipovi obično strahuju da će izgubiti svoju nezavisnost u vezi, ali kada im žena stavi do znanja da joj muškarac nije potreban, glavna briga će im postati – kako da sačuvaju svoje mesto u vašoj agendi.

Uverite ga u to koliko ste fantastični

Muškarac će usvojiti vaš stav o vama samima. Ako je sa vama u vezi, naravno da vas smatra privlačnom i zaniljivom osobom, ali vaša nesigurnost to može lako da promeni. Međutim, ako se budete ponašali kao premija, on će poverovati da to i jeste. Naučite da se nikada ne osećate ugroženo od strane lepotica koje uđu u prostoriju. Stvar je jednostavna – lepotica ima onoliko moći koliko joj vi date. Ako se ponašate kao da je ne primećujete, on će osetiti vašu samouverenost i biće zaintrigiran.

Exit mobile version