Terajte po svom i budite mu još privlačniji: Budite nezavisna, samostalna žena koja ima svoj stav

Terajte po svom i budite mu još privlačniji: Budite nezavisna, samostalna žena koja ima svoj stav

27 јуна, 2019 Off By ludarito

Verovatno ste čuli da u vezi ne treba igrati igrice pa, zaboravite to. Dejting dozvoljava male seksi trikove i ljubavne manevre koji ulaze u okvir pravila igre…

 

Da se podsetimo onoga što nas je naučila Šeri Agrov, u svojoj knjizi “Zašto muškarci vole kučke”: moderna kučka je nezavisna, samostalna, ima stav i zadovoljna je sobom iako možda ne ispunjava kriterijume koje nameću drugi. Ta “kučka” je magnet za muškarce, jer činjenica je, oni ne vole slabe žene. I konačno – ona zna koje igre je važno igrati u vezi da bi rezultat bio čista pobeda. Pa, postanite već jednom ta kučka!

 

Dakle ne govorimo o podlostima na koje su spremne otrovnice, već o trikovima novih unapređenih opasnica koje znaju formulu za sreću u vezi, a i u životu. Ključ je, pre svega u samopuzdanju, a nije loše znati i par trikova.

Igrajte se igre čekanja.

Muškarci su lovci i privlači ih plen koji se opire. Pustite ga da malo čezne i pita se šta se dešava sa vama i zašto ga ne zovete. Ako mu budete, ne samo potpuno dostupni, već i nametnljivi, on će možda izgubiti interesovanje. Neka sa vama sve bude nepredvidivo i uzbudljivo. Malo neizvesnosti će ga držati budnim u svakom trenutku i potpuno posvećenim samo vama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3