Kada PRESTANU da VOLE, RIBE postaju BEZOSEĆAJNE, a LAVOVI se pretvaraju u DIKTATORE

Kada PRESTANU da VOLE, RIBE postaju BEZOSEĆAJNE, a LAVOVI se pretvaraju u DIKTATORE

27 јуна, 2019 Off By ludarito

Lav: Diktatorski stav

Lav će, ćim nastupi kriza u vezi, početi da se ponaša diktatorski, zahtjevi će mu biti sve veći, a malo će pružati. Može biti vrlo tvrdoglav i sve više vremena provoditi sa svojim prijateljima. Lavovi nisu maliciozni, vjerovatno će vam čak nekoliko puta napomenuti da mu je dosadno i da je željan zabave pa bi trebalo da se potrudite da izlazite što češće zajedno, i to u većem društvu. Oni i poslije raskida žele da vas zadrže kao prijatelja. Vrlo je teško da, ako je vaša veza u krizi, zadržite ovakvu osobu. Trebalo bi da iskreno popričate sa njom, pri tom da napomenete kako je baš on u pravu za sve, to će vas ponovo učiniti velikim u njegovim okicama.

Djevica: Sitničari

Kada Djevica učestalo počne da se žali da se loše osjeća, na bolove u stomaku ili u glavi, trebalo bi da znate da ima nešto što želi da vam kaže, a ne smije. To su prvi simptomi da vaša veza stoji na klimavim nogama. Djevica može da se naljuti za sitnicu, može vas sasjeći i ciničnim primjedbama na vaš izgled ili ponašanje. Čak i emocije potpuno iščeznu, Djevica će ipak čekati najpovoljniji momenat kada će raskinuti vezu. Ako primijetite ovakve stvari, odmah sjedite i porazgovarajte ozbiljno, bez uvijanja, jer to će vam biti možda posljednja šansa da spasite vašu vezu.

 

.Postaće bezosjećajne za vaše probleme

Ako vam je veza u krizi, budite sigurni da je Vaga već našla rezervu. Vage nikada nisu same, uvijek prelaze iz veze u vezu. Ako primijetite da se vaš partner Vaga “zapustio”, da ne vodi računa o svom izgledu u vašem prisustvu, to bi trebalo da vas zabrine. Takođe, Vagice, koliko god da su slatke, kada postoji problem u vezi ili su emotivno nezadovoljne, umiju da budu neobično hladne, bezosjećajne za svaki vaš problem. Iznenada postaju vrlo hirovite i očekuju od vas da ispunite svaki njihov prohtjev. Pokušajte da povratite stare momente i romantiku u vezu, Vage definitivno padaju na to.

Škorpija: Manjak intime

Nemojte nikako da povrijedite Škorpiju, ona će čekati momenat kada se najmanje nadate da vam se osveti. Prvi znak da vam je veza u krizi jeste manjak intime, odnosno seksa i strasti. Ljubomora i konstantno prebacivanje takođe su znaci upozorenja da je Škorpija nesigurna u svoje, a i vaše emocije. Ako se posvađate, nije strašno, ali najviše treba da se zabrinete kada vam Škorpija priča mirnim i hladnim glasom, to znači da je odluka već doneta. Spriječite probleme tako što ćete obnoviti strasti i pružite joj osjećaj sigurnosti. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2 3