Neće znati šta ih je snašlo – Za Ovna, Bika, Blizance, Devicu i Jarca ovo leto biće u znaku ljubavi i novih romansi!

Neće znati šta ih je snašlo – Za Ovna, Bika, Blizance, Devicu i Jarca ovo leto biće u znaku ljubavi i novih romansi!

25 јуна, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Slobodni Blizanci ovog će leta jednu započetu ljubavnu romansu moći pretvoriti u nešto ozbiljno ako to požele, a oni u vezama uživaće u strastvenoj i romantičnoj priči. Ipak, ispred vas je radno leto, što vas baš ne raduje previše.

 

Ali, kako su Blizanci optimistični i ne vole da se dugo drže za jednu stvar, brzo će prestati sa kukanjem i shvatiće da im nije toliko loše, a upornost na poslu će se konačno isplatiti.

 

Pred ljudima rođenima u ovom znaku je vreme donošenja važne odluke, a letnji meseci idealni su za promišljanje o tome što zaista žele. Kada shvatite šta je to, slobodno hrabro krenite u nove pobjede!

 

Devica

Bile u vezi ili tražile nekoga, Device će senzualnost lansirati među oblake. Solo igračicama u život će doći neko ko će ih potpuno osvojiti pa su šanse za letnju romansu, i kasnije vezu, otvorene. Što se tiče poslovnih prilika, Device veseli odmor od posla koji im je dosadio jer se baš ne odvija kako su zamislile.

 

Ne dajte da vas to pokoleba, prepustite se letu i odmorite mozak kako biste zdravije donosili odluke o budućnosti.

Takođe, vreme i energiju nemojte ulagati u stvari za koje unapred znate da neće završiti onako kako ste hteli….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3