LAV: On je KRALJ bez krune, rođen da DOMINIRA i VLADA. On je čovek sa OGROMNIM SRCEM, koje ume LUDO i SNAŽNO da VOLI!

LAV: On je KRALJ bez krune, rođen da DOMINIRA i VLADA. On je čovek sa OGROMNIM SRCEM, koje ume LUDO i SNAŽNO da VOLI!

25 јуна, 2019 Off By ludarito

 

Oni ljudi koji ga dobro poznaju, znaju da on ima veliko srce, koje ume ludo i snažno da voli. Lav svima želi da pomogne, za svakoga ima ljubav i razumevanje….

 

 

Lavovi veoma dobro znaju koliko vrede i znaju šta žele i hoće od života. Oni vrlo dobro znaju koliko zaslužuju i zato nikada neće odustati od onoga do čega im je stalo. Samim tim, kada su u vezi žele da ih voljena osoba drži kao malo vode na dlanu.

 

Lav želi da u jednoj osobi ima sve ono što mu treba, ali isto tako ume da da i više nego što neko zaslužuje. Lav je zasigurno neko ko je zaslužio da nosi krunu. Iako je ne nosi, ali on se uvek ponaša kraljevski. Bilo gde da se pojavi on privuče pažnju.

 

O njemu možete misliti i dobro i loše, ali nikada ne možete reći da ne izaziva pažnju i reakciju. Na njega prosto nikada ne možete biti ravnodušni, jer je on rođen da dominira. Ako mu dokažete da ste njegove ljubavi vredni, onda budite sigurni da će vam dati čak i ono što od njega ne zahtevate.

 

S obzirom da je vatreni znak, on je vatren i u ljubavi. A s obzirom da je kralj Zodijaka, on je kralj i u ljubavi i njegov partner kraj njega može samo da se oseća kraljevski.

Стране: 1 2