Žena ŠKORPIJA: Ona je TEMPERAMENTNA DAMA koja ume da NAPRAVI PROBLEM od sitnice, jer njoj SITNICE PUNO ZNAČE. Ali kada ona VOLI, to nije ljubav – to je OD LJUBAVI JAČE!

Žena ŠKORPIJA: Ona je TEMPERAMENTNA DAMA koja ume da NAPRAVI PROBLEM od sitnice, jer njoj SITNICE PUNO ZNAČE. Ali kada ona VOLI, to nije ljubav – to je OD LJUBAVI JAČE!

22 јуна, 2019 Off By ludarito

Nema žene u Zodijaku koja vas u isto vreme toliko može iznervirati, i toliko voleti, kao što je Škorpija. Ova žena je strastvena, ponekad surova, veoma temperamentna, ali i nasmejana.

 

U životu je nije lako pratiti i mogu je odabrati samo posebni. Ona je dama koja ume da napravi problem od sitnice, ali sitnice su nešto što joj puno znači u životu. Sa njom jednostavno nije lako, jer nekada ishitreno reaguje, ali zaista je prava čast imati je kraj sebe.
Ume ona da bude previše uporna, nekada čak i luckasta, ali kada voli to  je moćnije i jače od ljubavi. Ona jednostavno voli do neba i nazad i prava je sreća imati je u životu.
Ako pokušamo da je opišemo jednom rečju, onda bi to sigurno bila reč vatra.  Ona u životu ima najviše problema zbog svog temperamentna. U trenutku može burno da reaguje, ali svako onaj ko želi da je ima kraj sebe se mora na to vremenom naviknuti.….

Ona će burno reagovati samo kada su u pitanju njoj drage osobe. Ona je neko ko ume da voli svim srcem i zbog toga je samo njoj drage osobe mogu lako povrediti. Njene emocije su zaista nešto posebno i veoma često upravljaju srcem ove dame. Upravo zbog toga veoma često ispašta u životu, jer se vodi samo svojim srcem.
Ona tačno zna šta želi, ali kad joj nešto ne odgovara učiniće sve da situaciju okrene u svoju korist. Mnoge osobe ne mogu lako sa njom i često imaju nesuglasice, ali isto tako ne mogu bez nje ni jednog trenutka. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2