Neko bitan

Prolivene ŽENSKE SUZE, znaj, BOG BROJI sve… Dabogda ZA SVAKU moju suzu PROLIO DVE…

Znam reći ćeš da sam ja kriva za sve… i u pravu si! Nisi ti kriv, ja sam! Kriva sam što sam ti verovala slepo. Kriva sam što sam verovala da si najbolji čovek na ovom svetu i da ćeš umeti da me voliš kao niko pre.

Kriva sam što sam te pustila u svoj život i svoje srce, jer si se pokazivao kao neko drugi. I da, najviše sam kriva što sam bila slepa i nisam na vreme shvatila kakav si čovek.

 

Zaista nikada nisam mogla ni da zamislim da si ti čovek koji voli samo sebe. Nikada se nisam nadala da ću od tebe dobiti samo očaj i ništa drugo. Ja sam bila spremna da ti pružim sve što imam, a ti si samo hteo da se sa mnom igraš. Bio si neko kome sam posvetila svoje godine i svoje vreme.

 

Bio si mi najbitniji, a ja tebi nisam bila bitna baš ni malo. Nemaš pojma koliko sebe krivim što na vreme nisam shvatila kakav si čovek, što na vreme nisam videla da misliš samo na sebe i svoje potrebe. Ti si bio neko ko je samo na sebe mislio, kao da niko drugi ne postoji i kao da su žene tvoje lične lutke, koje biraš u zavisnosti od toga kako si raspoložen.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI 

Ja sam uvek bila tu za tebe i dala sam ti sve ono što jedna žena može da da. Digla sam ruke od svega i išla sam protiv celog sveta da bih bila sa tobom, ali tebi je i to bilo malo. I evo sada kada razmislim o svemu, zaista ne znam kada si postao takav skot. A možda si se takav i rodio!

 

Posle tebe sam postala druga žena, žena koja više nikome ne veruje, žena koja više nikoga ne može da voli… Postala sam žena čija je jedina želja da te zaboravi i da uništi sećanje na tebe, ali shvatam da je to nemoguće. Nemoguće je da zaboravim da si ti bio čovek koji me nije voleo, da si jedan običan gad i ništa drugo.

 

Nemoguće je zaboraviti toliku količinu egoizma, koji si nosio u sebi, jer si mislio samo na sebe, a drugima kako bude. Da sada mogu da vratim vreme sve bih drugačije uradila i ne bih ti se dala više nikada.
Uništio si u meni onu nasmejanu ženu…

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Zbog tebe okrećem glavu od svih i pravim se da nisam žena koja zna da voli. I mogu reći da sam postala možda jedna bezosećajna kučka, jer si mi ti slomio srce i čini mi se da nemam više čime da volim. Najgore od svega je to što te svuda ima u meni i mojoj duši.

 

Više ne znam na koji način da se odbranim od tolike ljubavi, koja mi samo lomi srce. Znam da te to ne zanima i da je tebi bitno samo kako se ti osećaš, pa uživaj skote u mome bolu. Pusti mene, pusti ovu ludu ženu, neka je nek’ pati…. bitno je samo da je tebi lepo!

 

Ali dobro znaj da je Bog veliki i da će brojati sve moje suze, koje su pale zbog tebe. Jer kriv si! Kriv si za svaku moju suzu i moj uzdah. Kriv si što posle tebe ne mogu da volim i što ne mogu više nikome da verujem. Kriv si što sam digla ruke od ljubavi, jer sam volela nekoga ko nije bio vredan te ljubavi.

 

Kriv si za svaku lažnu nadu i lažna obećanja. Nadam se da će te stići svaka moja suza… Nadam se da će ti sudbina vratiti za sav moj bol. A kada se to desi, onda mi se javi, da vidiš kako je bilo meni… Javi mi se samo da te pitam: Bole li te moje suze, gade?

Exit mobile version