10 stvari koje nesvesno radite, a to njega povređuje i hladi!

10 stvari koje nesvesno radite, a to njega povređuje i hladi!

22 јуна, 2019 Off By ludarito

Ismijavanje njegovih finansija

Čak i ako on ismijava svoj bankovni račun, vi nemojte. Njega nije briga ako neće moći sebi da priušti baš sve što želi i zato će se šaliti na sopstveni račun. Ali brine ga da li će moći vama da pruži ono što vam je neophodno. Ako u bilo kojem trenutku primeti da vas brinu njegove finansije, osećaće se poniženo.

Zanemarivanje svega što vam pokloni.

Možda će se nasmejati ako pronađe poklon koji vam je poklonio na dnu ormara, ali duboko u sebi biće nesrećan jer želi da vas učiniti srećnom, a ne zna kako. Veliki deo sreće muškarca proizlazi iz njegove sposobnosti da vas učini sretnom. Ako pomisli da je nesposoban usrećiti vas na bilo koji način, veza mu gubi smisao.

Kada mu ne kažete ‘volim i ja tebe’.

Žene mnogo češće govore „volim te“ nego muškarci. Ali kad muškarac to kaže, to znači da se upravo dogodilo nešto što ga je podsetilo koliko vas voli i potako osećanja ljubavi. Kad ne kažete „I ja tebe“, bez obzira na to li zato što ste zaboravili i spustilislušalicu pre nego ste imali priliku da to kažere, oni se odmah pitaju da li se nešto loše dešava. Kad oni kažu „Volim te“ žele bliskost i povezivanje i ako mu ne uzvratite na isti način, imaju osećaj da gube povezanost s vama. …..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3