Žena JARAC: Malo traži, a MNOGO DAJE. Zato joj omogući SREĆU i ČUVAJ JE, jer BOLJU ŽENU od nje na ovom svetu NEĆEŠ PRONAĆI!

Žena JARAC: Malo traži, a MNOGO DAJE. Zato joj omogući SREĆU i ČUVAJ JE, jer BOLJU ŽENU od nje na ovom svetu NEĆEŠ PRONAĆI!

21 јуна, 2019 Off By ludarito

Žena Jarac je dama koja je veoma odvažna i hrabra, a pre svega jedna lepa pripadnica Zodijaka. Možda je nekim ljudima antipatična, možda je nekima drugačija, a možda je nekada i tvrdoglava, ali u svakom slučaju je dama sa kojom se niko ne može porediti.

 

Ona je dama za poželeti. Onaj ko je ima kraj sebe, treba samo da je čuva i da joj omogući sreću, jer bolju ženu od nje na ovom svetu sigurno neće pronaći.

 

Ona zaista u sebi ima jednu crtu tvrdoglavosti i sa njom je se ponekad teško dogovoriti, ali ona jednostavno uvek tera po svome i to mnogima smeta.

 

Ali kada ona ode iz nečijeg života onda jedan trenutak bez nje izgleda dug kao godina. Zato ovu damu zaista vredi čuvati i paziti. Ona je žena koja nije slaba i koja se ničega ne plaši.

 

Ona veoma dobro zna koliko vredi i svojom lepotom i odvažnošću izaziva pažnju, bilo gde da se pojavi. Imati ženu Jarca kraj sebe je zaista pravo ostvorenje sna, jer mnogi žele da je imaju kraj sebe.

Njena najveća prednost je u tome što nikada ne odustaje od onih osoba koje voli. Ona nikada ne odlazi, uvek je tu. Ona je neko ko nikada ne sudi voljenim osobama i njihova je podrška i u dobru i u zlu.

 

Kod nje ne postoje nikakvi izgovori i ona se uvek trudi da nađe način da pomogne svojim dragim ljudima. Ona je neko ko se uvek bori da svojim dragim osobama omogući srećan i bezbrižan život.

 

Sa njom su vrlo česte nesuglasice i to svi dobro znaju. Međutim ona je i te kako sposobna da usreći svakoga, jer ume da voli celim srcem i dušom. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2