VODOLIJA: Ona NE UME DA MRZI i u njenom srcu NEMA ZLA. Svojom DOBROTOM čuva svoje prijatelje!

VODOLIJA: Ona NE UME DA MRZI i u njenom srcu NEMA ZLA. Svojom DOBROTOM čuva svoje prijatelje!

21 јуна, 2019 Off By ludarito

Ona je prosto rođena sa dobrotom i ona je odabrala da bude dobra i zato vam neće uzvratiti na isti način. Zato ona puno prašta i iskreno voli i nikome neće u životu nauditi, pa makar i na svoju štetu. Nekada skupo plaća tu svoju dobrotu, ali i dalje ne odustaje…..

 

 

Ona je puna razumevanja čak i prema ljudima koji su grubi prema njoj i potpuno je svesna da je to greška, ali ona prosto ne može drugačije. Uvek će biti dobar čovek čak i onda kada joj nose zlo i bol, jer ona zaista ne može nikoga da mrzi. I onda kada je udarite tamo gde najviše boli, ona vam neće zameriti ako vas iskreno voli.

 

Međutim ona može biti gadan neprijatelj ako zaista pređete svaku meru i uvredite je neoprostivo. Ume ona i te kako da vrati milo za drago, ali na sebi svojstven način. Neće se ona ni poniziti ni uprljati svoje ruke, već će se jednostavno okrenuti i zauvek vas odstraniti iz svog život.

A ona zna da će to biti najveća kazna za vas, jer ste izgubili nekoga ko vam je bio veliki prijatelj. Iz odnosa u kome je trpela bol i poniženje, Vodolija uvek odlazi podignute glave i bez reči, jer zna da ćete jedino vi patiti i da vas niko neće voleti kao ona.

Стране: 1 2