HOROSKOP ZA ČETVRTAK – Jedan znak očekuje susret sa BIVŠIM PARTNEROM, a evo ko će imati ozbiljne probleme na poslu

HOROSKOP ZA ČETVRTAK – Jedan znak očekuje susret sa BIVŠIM PARTNEROM, a evo ko će imati ozbiljne probleme na poslu

15 јуна, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Važno vam je da budete dobro prihvaćeni u novom radnom kolektivu. Dajete sve od sebe da se predstavite u najboljem svetlu i važno vam je da ostavite dobar utisak.

LJUBAV: Imate velike probleme u braku i sve vam je teže da nađete kompromis. Često razmišljate o razvodu. Moguće je da vam nedostaje vaša sloboda i da želite promene.

ZDRAVLJE: Prolazna prehlada bi mogla da vas zadesi u narednom periodu. Pad imuniteta vodi do problema sa zdravljem. Tokom narednog perioda se posvetite sebi i svojim potrebama.

 

BIK

POSAO: Isplatiće vam se sve što ste uložili u nov posao. Možete da očekujete generalno dobro stanje na ovom polju. Ne biste trebali da budete opterećeni brigama i problemima danas.

LJUBAV: Znate da možete da računate na svog partnera u svakoj situaciji. Jedno drugome ste prava podrška u svemu. Ako ste slobodni, možete da očekujete početak novog poznanstva.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati mnogo snage i energije. Možete da očekujete da će na polju zdravlja biti sve uredu…….

 

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas komunikacija sa nekom osobom sa kojom ste ranije već imali poslovnu saradnju. Preporuka je da se maksimalbo potrudite da ostvarite što bolji poslovni odnos.

LJUBAV: Nije vam lako da prekinete vezu kojom niste zadovoljni ali kada dobro razmislite čini vam se da je to ipak najbolje rešenje. Bićete mnogo srećniji kada budete bili slobodni.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas. Možete da očekujete da ćete imati malo teži dan na polju zdravlja. Potrebno vam je vreme da se malo oporavite i stabilizujete.

 

RAK

POSAO: Motivacija vam je dosta opala nakon poslednjih dešavanja u poslovnom okruženju. Imate želju da se malo distancirate. Potrebno vam je neko vreme da napunite svoje baterije.

LJUBAV: Teško vam je da pokažete voljenoj osobi svoje nezadovoljstvo, pa ga na neki način potiskujete, što nije baš dobro. Možete biti skloni tome da se svetite na pasivno agresivan način.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su naglašeni kod vas u narednom periodu. Moguće je da vam neće biti lako da na ovom polju ostvarite stabilnost jer ste stalno napeti.

 

LAV

POSAO: Imaćete uspeha na poslovnom planu, a pogotovo ćete se istaći u takmičenju sa konukurencijom. Možete da očekujete da ćete imati dosta sreće na ovom polju tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja se postavila prilično hladno u komunikaciji sa vama, pa niste sigurni da li imate bar neke šanse. Ako ste slobodni očekuju vas nova dešavanja i flert.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne bist etrevali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Očekuje vas faza koja će za vas bitijako povoljna na svim poljima…

 

 

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste imali neke nesuglasice sa nadređenima, danas ćete veoma lako ostvariti kompromis. Možete da očekujete da ćete uspeti da postignete dogovor koji vam odgovara.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u nekom od vatrenih znakova, uzbudljiva situacija vas očekuje. Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati dobru komunikaciju sa partnerom.

ZDRAVLJE: Prilično ste ukočeni. Prijala bi vam masaža kao i vežbe istezanja za kičmu. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa fizioterapeutom oko programa vežbi i terapija.

...NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2