Neko bitan

ŽENA DEVICA: NE POKUŠAVAJ da joj PODMEĆEŠ NOGU. Neće te zaobići, PREGAZIĆE TE!

Devica je neko ko će vam mnogo toga dopustiti u životu, ali vam sigurno neće dopustiti da narušavate njen mir. Ukoliko se pojavi neka osoba koja joj uliva nepoverenje i kvari joj raspoloženje, Devica će odmah reagovati i ono što je sigurno jeste da će je izbaciti iz svog života, i to bez povratka.
U životu joj je najbitniji mir i onaj ko to pokušava da pokvari, zaista nema mesta u njenom životu. Ona nikada neće sa namerom nekoga povrediti, pogotovo ako neko to nije zaslužio. Ona vodi računa o svojim rečima i svojim postupcima i zato traži poštovanje i od druge strane.

Ukoliko ste prema njoj dobri, ona će vam uzvratiti tu dobrotu i to duplo više. Ona ne voli suze na licu drugih ljudi i uvek je spremna da ih obriše, ali takođe ne želi suze ni na svome licu.
Device su poznate po tome da su duhovite, a nekada su čak i sarkastične. Jednu Devicu morate dobro poznavati da bi ste zapravo znali šta ona želi da kaže i šta je mislila. Njena je reč uvek poslednja i uglavnom sarkastična i zato onaj ko ih razume, taj može i da ih shvati. Device su takođe poznate kao velike zavodnice i imaju veliku moć zavođenja. Svojim šarmom, gracioznošću i suptilnošću lako će vam se podvući pod kožu, a da to i ne primetite.

 

Zato ovaj znak Zodijaka veoma lako zavodi i veoma su sigurne i samouverene u tom poduhvatu. Kada zavedu partnera, onda su nežne i romantične, ali isto tako kada primete da partner u vezi vara, umeju da budu veoma gadne. Sigurno će se potruditi da prevara bivšeg partnera zaboli isto onoliko koliko je njih bolela.
One nikada ne varaju i zato nemaju milosti kada ih neko vara. One ne traže ni od koga da bude savršen, ali zato traže iskrenost i poštovanje. Da bi vas jedna Devica poštovala morate biti sa njom potpuno iskreni i otvoreni i morate pokazati poštovanje prema njenoj ličnosti. Nastavak na sledecoj strani.

A ona će vrlo dobro umeti to da uzvrati i da ceni svaku vašu vrlinu.
Nisu ni Device bezgrešne, imale su puno grešaka u prošlosti, ali se uvek trude da iz svojih grešaka nauče što više kako im se ne bi desilo da ih ponove i kako bi sebi obezbedile što bolju budućnost. Za jednu Devicu budućnost je veoma bitna i o njoj vrlo često razmišlja.

Zato se u životu trudi da sebi olakša i postavi određene ciljeve, kako bi imala volju da ide napred i da bude što bolja. Device su poznate po tome da imaju visoke kriterijume kada je u pitanju izbor osoba koje puštaju u svoj život.

Naročito su rigorozne kada je u pitanju izbor partnera. One pre svega žele da se osećaju posebno i sigurno uz voljenu osobu. Takođe im je veoma važan i fizički izgled.
Obično biraju partnera koji ih oduševi svojom pojavom i svojim stavom, ali naravno da vode računa i o psihičkim osobinama. Da bi ste zaveli jednu Devicu morate biti jako inteligentna osoba, da bi ste mogli da parirate Devici u razgovoru. Nikada nemojte pomisliti da možete pametnoj Devici nešto da radite iza leđa.

Jer, verujte, one imaju oči i na leđima i one sve primete. Poznate su po tome da primećuju najsitnije detalje, a baš ti detalji im puno i znače. Najmanje promene u ponašanju i raspoloženju kod partnera natraće ih da postanu pravi detektivi i učiniće sve da saznaju šta se krije iza svega.
Ako radite nešto što će je povrediti, budite spremni za ozbiljne posledice, jer bes jedne Device može da dosegne neverovatne razmere. Ona može biti divan partner i prijatelj, ali je niko ne bi poželeo za neprijatelja. Zato nikada ne pokušavajte da joj podmetnete nogu, jer vas ona neće zaobići, ona će vas pregaziti!

Exit mobile version