KAKO da ZNATE da vas VARA? : BIK se MENJA iz korena, RAK BEŽI od vas,OVAN započinje SVADJE ali OVAJ znak nikada nećete PROVALITI!

KAKO da ZNATE da vas VARA? : BIK se MENJA iz korena, RAK BEŽI od vas,OVAN započinje SVADJE ali OVAJ znak nikada nećete PROVALITI!

19 јуна, 2019 Off By ludarito

Kako da znate da vas vara? Svaki znak ima svoju taktiku, a vi obratite pažnju – ovo su signali da definitivno petlja iza vaših leđa!

 

Ovan započinje svađu

Ovan vara kada posumnja da više ne obraćate pažnju na njega. A kada prevari, postaje vrlo uznemiren, što prikriva svađom iz čista mira. Muškarac će vas iz čista mira verbalno napasti, a žena Ovan će prigovarati u vezi sa izgledom, često će se svađati i govoriti da niste isti kao pre. Ako idu da se nađu s ljubavnikom ili ljubavnicom, brzo će izjuriti kroz vrata i promrmljati neko nemušto objašnjenje.

 

Bik se menja iz korena

Bik vara kad veza postane monotona, ali i kada se prosto zaljubi u drugu osobu. Iako vešto skrivaju osećanja, Bikove otkriva iznenadna i preterana briga o izgledu (kupovina nove odeće ili često odlaženje kod frizera ili u teretanu). Nagla promena navika, češći izlasci i skrivanje mobilnog telefona dovoljan su razlog za sumnju.

 

Blizance je najteže otkriti

Blizanci varaju kad god su apsolutno sigurni da neće biti uhvaćeni, ili ako im nije stalo do odnosa u kojem jesu. Kad varaju, vrlo su mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Neretko angažuju prijatelje da im služe kao alibi. Uvereni su da ih ne možete uloviti u preljubi, pa se vremenom opuste. Jedini način da ga provalite jeste da ga zbunite i priuštite mu brzinsko i neočekivano unakrsno ispitivanje….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4