RAK: On je DIVNI ANĐEO, koji se BORI ZA SREĆU drugih ljudi! On je HEROJ koji sve PODNOSI HRABRO i koji se NADA SREĆI!

RAK: On je DIVNI ANĐEO, koji se BORI ZA SREĆU drugih ljudi! On je HEROJ koji sve PODNOSI HRABRO i koji se NADA SREĆI!

18 јуна, 2019 Off By ludarito

On je uvek nasmejan i osmeh je na njegovom licu i onda kada mu je najteže. On je jednostavno nežni heroj, koji sve podnosi hrabro i koji se uvek nada sreći. On veruje u dobrotu i nada se da će mu život jednog dana uzvratiti za svako dobro delo koje je učinio. 

 

Pre svega on veruje u karmičku pravdu i nada se da će karma pre ili kasnije svima vratiti po zasluzi. Zato on kroz život ide čineći samo dobra dela. Sve što radi u životu, on radi fer i pošteno, iako kroz život sreće ljude koji se služe samo lažima. Međutim, od jednog Raka ne možete očekivati neko loše delo, niti da nekoga povredi.

 

To bi isto bilo kada bi ste očekivali od anđela da povredi čoveka kojeg čuva. Oni druge ljude mogu samo usrećiti i nasmejati, jer oni nikoga ne povređuju.

 

Zbog svega ovoga, Rak je vrlo često u centru pažnje, ne zato što on želi da se o njemu ili o njegovim delima priča, već prosto zbog njegove dobrote koja je danas prava retkost. Oni su svetla tačka među ljudima, jer se uvek i svuda ističu svojom dobrotom. 

 

I ono što nikada kod njih neće nestati, niti se promeniti, je baš upravo ta njihova dobrota. Oni takođe veruju u sreću i nadaju se sreći koju su zaslužili. Život pre ili kasnije kazni loše ljude za loše dela, ali isto tako nagradi srećom dobre ljude.

Ako neko zaslužuje tu nagradu, onda su to sigurno Rakovi. Rakovi su spremni i svoj život da daju da bi usrećili svoje bližnje. I zato život mora nagraditi ove nežne anđele, jer oni to zaista i zaslužuju. Ako vam ne može pomoći, Rak vam sigurno neće ni odmoći. Svi oni koji ga poznaju, sigurno znaju da on nikada ne može doneti tugu, jer jedan Rak sa sobom samo sreću nosi.

Стране: 1 2