Nemojte mu STAJATI  na PUT : OVAN želi da je PRVI i najbolji i RUŠI sve pred SOBOM da to postigne,STRELCA iritiraju OGRANIČENE osobe!

Nemojte mu STAJATI na PUT : OVAN želi da je PRVI i najbolji i RUŠI sve pred SOBOM da to postigne,STRELCA iritiraju OGRANIČENE osobe!

18 јуна, 2019 Off By ludarito

Kod svih osoba postoji ono što vole i što im smete. Šta astrologija kaže o vama i onome što smeta vašem horoskopskom znaku…? Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost. Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti.

U gotovo svim narodima utemeljilo se verovanje da su planete i zvezde simboli bogova ili drugih natprirodnih sila koje kontrolišu njihove živote. Smatrali su da im zvezde govore o tome kako će živeti sutra, prekosutra ili naredne godine.

OVAN

Vama ne treba stajati na putu, jer teško podnosite situacije u kojima niste prvi i najbolji. Ne dopada vam se kada je neko ispred vas, bilo da je reč o obrazovanju, novcu ili emocijama. Često vam smetaju i oni koji se u redu ubacuju ispred vas ili vole da vam upaddaju u reč. Onaj ko je bolji od vas, ne bi trebalo o tome previše da priča niti da se hvali svojim uspesima i dostignućima. Teško vam pada ukoliko u nečijim očima više niste na vrhu lestvice onih koji zaslužuju divljenje.

BIK

Smeta vam sve što nije vrhunskog kvaliteta, ono što je za vaš ukus previše skromno ili ima bilo kakvu manu, što se pre svega odnosi na materijalne stvari, ali i na ljubav, prijateljstvo i posao. Da bi neko zadržao vašu pažnju ili probudio vaše interesovanje, potrebno je da vas obaspe kvalitetom, sa puno stila i da učini sve da vam na večeri sa njim bude prijatno. Jako vam može sazmetati ukoliko vas ne smesti na čelo stola ili u najudobniju fotelju i ne posluži najukusnijom hranom.

BLIZANCI

Kada neko pokuša da vas zainteresuje za sebe ili za neku ideju, poslovni projekat ili putovanje, najviše može da vam zasmeta ono što vas najviše odbija – monotonija i rutina. Onaj ko želi da zadrži pored sebe pripadnike vašeg promenljivog vazdušnog znaka, trebalo bi da se potrudi da vam ne nedostaju novosti, raznovrsnost i zabava. Ista mesta, isti ljudi, iste igre, vrlo brzo mogu da vam dosade, pa u tom slučaju brzo počinjete da se nervirate.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4