Neko bitan

Izaberite magicni simbol koji vas privlaci i reci cemo vam nesto vazno o vasoj sadasnjosti!

Odaberite simbol koji vas privlaci:

Simbol 1

Sada je vreme za akciju . Ne odlažite ono što već duže vreme želite uraditi. Analizirajte svoju viziju i koncentrišite se na to kako možete ispuniti svoje želje. Uz dovoljno odlučnosti postaće stvarnost u kratkom roku.

Vreme je da pustite prošlost. Previše ste zaglavljeni u onom što je bilo i ne primećujete dovoljno ono što se događa sada. Iako je važno tugovati i dati sebi vreme potrebno za ozdravljenje, nema koristi od stalnog ponavljanja istih starih priča.

Ostavite prošlost tamo gde jeste i radujte se sada, pokušajte da iskoristite trenutak. Možete promeniti budućnost, ali ne možete da krenete napred dok ne raščistite s prošlošću. (nastavak na sledecoj strani broj 2)

 

Simbol 2

Vaš život je trenutno fantastican. Sreća pada na vas čak i ako vi to ne shvatate.Drugi ljudi to takodje vide i stvarno žele biti deo toga.Živite u trenutku i ne brinite o stvarima koje vas koče. Život je prekratak da se bojite rizika.Vi ste na pravom putu.

Iako stvari ne mogu uvek da budu jasne, znajte da će sve biti u redu. Trenutno se odvija najvažnija priča u vašem životu i samo treba da je pratite. Nema potrebe da brinete za budućnost ili prošlost, jednostavno ostanite prisutni u svakom trenutku i gledajte kako se magija vašeg života razvija.

Ako morate da donesete veliku odluku i u nedoumici ste, već danas će se desiti nešto što će vam jasno staviti do znanja šta je najbolje da uradite. (nastavak na sledecoj strani broj 3)

Simbol 3

Spoljna sila pokušava uticati na vas u odluci u koju još niste sigurni. Ne možete još odlučiti da li je za vas u najboljem interesu ili ne. Razmotrite sve mogućnosti i posledice koje mogu slediti.

Racionalno razmisljanje je najbolji nacin da saznate šta je ispravno.Vreme je da se opustite. Umesto što pokušavate da se borite protiv onog što vam se događa, jednostavno se izmaknite korak unazad i dopustite sebi da se krećete spontanijim ritmom. Inače, morate da prestanete da pokušavate na silu da gurate stvari kako vi mislite da treba i da prihvatite realnost.

Vaš sledeći korak biće vam otkriven kada se smirite i usredsredite na svoje istinske namere. Izbegavajte donošenje bilo kakve brzoplete odluke. (nastavak na sledecoj strani broj 4)

Simbol 4

Nedostaje vam samostalnosti i ne možete živeti onako kako želite. Ako je to istina, verovatno je vreme da napravite promenu. Pravi je trenutak da krenete korak napred. Slušajte svoje srce i pronaćićete način da ispunite svoje snove.

Granice nisu loša stvar, ako su svesno konstruisane i postavljene s jasnom namerom. Vreme je da i vi postavite neke granice.

Morate da preuzmete odgovornost za stvari koje se ne odvijaju po planu i prestanete da gubite svoje vreme i energiju na ljude i situacije koje su prestale da imaju smisla. Iako zastrašujuće zvuči, granice će sada biti vaš najveći saveznik. Takođe, idealno je vreme za raščišćavanje kuće i oslobađanje od haosa. (nastavak na sledecoj strani broj 5)

Simbol 5

Stvari se brzo odvijaju i vreme je da postavite sebi nove ciljeve. Idealno je vreme da razmislite šta želite da ostvarite u novom poglavlju vašeg života. Počnite tako što ćete se koncentrisati na pitanja srca.

Zapišite stvari koje vas čine srećnim i zatim se posvetite njima. Iako rezultati ne mogu biti instant, gledajte na svoje misli kao na bumerang – dok čekate da vam se „vrate“, nastavite da razmišljate pozitivno.Previše ste usmereni na svet oko vas, a ne vidite ono što se događa unutra.

U vašem srcu leže odgovori na sva vaša pitanja, ali dok ne smirite vaš um, ne možete ih čuti. Glava vam je u haosu, trebalo bi da razbistrite misli na trenutak i pogledate u sebe. Meditirajte, šetajte, smirite um.

 

 

Exit mobile version