Žena VODOLIJA: Ona je SNAŽNA DAMA koja PLENI svojom LEPOTOM. Ona ima svoj STAV i KARAKTER i vrlo dobro ZNA KOLIKO VREDI!

Žena VODOLIJA: Ona je SNAŽNA DAMA koja PLENI svojom LEPOTOM. Ona ima svoj STAV i KARAKTER i vrlo dobro ZNA KOLIKO VREDI!

17 јуна, 2019 Off By botanika

Žena Vodolija je zaista jedna snažna dama koja pleni svojom lepotom. Ona je veoma jaka i uvek dobije ono što želi. Poznata je po tome da je veoma dobar prijatelj i da je uvek tu za sve one ljude kojima je potrebna. Ona je neko ko zaista ume da razume i da podrži svakoga.

Takođe moramo reći da vam ova dama nikada neće okrenuti leđa. Žena Vodolija je takođe neustrašiva i za nju ne postoji reč ‘odustajanje’. Sposobna je da se izbori za sve ono do čega joj je stalo. Ona ume da dokaže koliko je jaka i nikada ne očekuje pomoć drugih ljudi.

Ona zna da ništa ne pada sa neba i zato je uvek spremna da svojim rukama i svojom snagom dobije ono što zacrta. Ona je neko ko može da bude i prijatelj i podrška i oslonac. Takođe možemo reći da je jača od većine muškaraca koji je okružuju.

Ona je ta koja čini uvek prvi korak u ljubavi. Ona se ničega ne plaši i uvek je spremna da zavodi. Ne plaši se poraza i odlično zna da može da izgubi bitku, ali nikada neće izgubiti rat. Ona će svakom muškarcu umeti da dokaže koliko je jaka i sposobna je da svakog muškarca vodi kroz život.

Tako da slobodno možemo reći da ovu ženu nikada ne može da osvoji muškarac koji je kukavica. Onaj muškarac koji nema petlju da joj priđe i da se za nju bori, sigurno ne može da privuče njenu pažnju. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2