Neko bitan

BIK: Za njega NE POSTOJE GRANICE, čak ni u ljubavi. Kada ON VOLI, spreman je da ide i GLAVOM KROZ ZID zbog toga!

Bik je neko za koga zaista ne postoje granice, kako u životu, tako ni u ljubavi. Kada on voli, spreman je da ide glavom kroz zid, ako je to potrebno. Ono što vam jedan Bik obeća, on će to sigurno i ispuniti. Poznat je po tome da nikada ne odustaje od svojih ciljeva.

Spreman je da učini sve kako bi došao do onoga do čega mu je stalo. Samim tim, nikada neće povrediti nekoga jer je on pre svega oličenje poštenja. Nikad u životu ne radi drugima ono što ne bi želeo da neko uradi njemu. I nikada do svog cilja nije došao na neki nepošten način.
Kada se jedan Bik zaljubi spreman je da učini sve kako bi usrećio svoju voljenu osobu, ali isto to očekuje i od druge strane.

Kod njega je ljubav sve ili ništa. Ono što je sigurno jeste da vas Bik nikada neće prevariti, ali takođe nikada neću oprostiti prevaru. On očekuje da ga neko drži kao malo vode na dlanu, jer će on isto tako tretirati svoju voljenu osobu. (nastavak na strani broj 2)

Kada voli spreman je da da sve od sebe. Nekada na tom putu nailazi na prepreke. ali uvek daje sve od sebe da dođe do svog cilja. Uvek se trudi da dokaže ljubav nekoj osobi i da joj pokaže koliko mu je stalo.

Ali ako ga ona i nakon toga odbije, on će umeti da se nosi sa tim, jer će znati da je bar pokušao. Spreman je da doživi poraz, ali nije spreman da odustane pre nego što sve pokuša.
Ono što je nemoguće kod jednog bika jeste da se zaljubi na prvi pogled. Njemu nije dovoljno da pogleda samo nečiju spoljašnost, već mu je potrebno da upozna nečiju dušu, kako bi tu osobu zavoleo.

On u vezi ne očekuje mnogo, ali odlično zna koliko vredi i toliko zahteva. Veoma je bitno da kraj sebe ima osobu kojoj može da veruje. (nastavak na strani broj 3)

Ako posumnja da mu neka draga osoba nije verna, spreman je odmah da je ostavi. On može sve da podnese i sve da izdrži, ali nikada ne može da živi sa tim da sumnja u nekoga.

On ne želi da bude povređen i dobro pazi kome veruje, ali isto tako gleda da nekome ne slomi srce. U vezi je veoma odan, veran i iskren. Sposoban je da usreći one osobe do kojih mu je stalo, ali isto tako i on želi da bude srećan. Zato mu je u životu potrebna osoba koja će umeti da ga prati, da ga nasmeje i uvek podrži.

Potreban mu je neko ko će mu dati srce i dušu, a ne samo telo. Njemu je fizička ljubav uvek na drugom mestu, zato što zna da ono što srce želi da je to najvažnije. I upravo zbog toga on sluša uvek svoje srce i spreman je da ide i glavom kroz zid zbog toga.

 

Exit mobile version