Neko bitan

NE DAJ da te pravi BUDALOM! Rodjena si da budes KRALJICA A NE NEKA JADNICA!

Muskarci cu cudna bica, ne mozemo nekada ni sa njima ali nikako ni bez njih, medjutim mi vam donosimo nekoliko stvari koje niposto ne smete da dozvolite muskarcu da vam radi!

 

– Kao sto on ima svoje stavove preko kojih nikada ne prelazi tako i Vi trebate da imate svoje, dakle nema popustanja jer ako samo jednom popustite, to ce se od vas ocekivati uvek da uradite.

 

– Ma koliko da vi njega voleli isto toliko ako ne i vise treba da volite i sebe, dakle ne smete da dozvolite da radite neke stvari  koje ne podnosite samo zbog toga da bi se on osecao dobro.

 

Vi ste mu partner a ne majka! Dakle ne treba da ga razmazite pa da svaku,ali apsolutno svaku stvar koju treba da uradi prepusta vama i Vi sve to morate umesto njega, on nije decak nego ozbiljan muskarac i mora da svoje obaveze izvrsava sam.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Nikako ali nikako mu nemojte priznati da ne mozete zivot zamisliti bez njega, ako to uradite i ako je to stvarno tako, vecina muskaraca ce to iskoristiti, neki cak i nesvesno.

 

Ako vam nesto obeca potrudite se i budite uporne da to i ispuni, ne dozvolite bilo kakve izgovore, jednostavno ako se ne postavite tako prema njemu na pocetku.

 

Nikada necete znati sta da ocekujete od njega i bice veoma neodgovoran, tj njegova rec nista nece znaciti.

 

– Ako zivite zajedno nemojte dozvoliti da svu vasu zaradu koju svojim vrednim radom zaradite on raspodeli ili jednostavno potrosi na gluposti, a to mnoge zene upravo zbog ljubavi cine.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Ako ste u braku niste u zatvoru, dakle imate svoju slobodu i ako vam se ide na neko mesto mozete to i da uradite a ne da vam to neko zabrani.

 

Ako zeli da njegova uvek bude zadnja i da se vas nista ne pita to nikako ne dopustajte Vi ste inteligenta i pametna osoba.

 

Eto to je bilo nekoliko stvari i ako uspete da izdejstvujete bar polovinu od ovih stvari koje smo napisali imacete lep zivot resen bezpotrebnih problema i nepotrebnog stresa.

Exit mobile version