DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 17. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 17. JUN 2019.godine

16 јуна, 2019 Off By ludarito

Ovan

Možda se danas malo neodlučni po pitanju veze koju ste skoro formirali. Možda je u pitanju neka romantična veza ili neko poslovno partnerstvo. Niste baš sigurni u kom pravcu želite da se ta veza razvija. Danas nije dan kada bi trebalo da razmišljate o tome. Sačekajte par dana da upoznate tu osobu i odluku ćete lakše doneti.

Poneki su ljudi veoma neiskreni u vezi, zbog straha od gubitka. U stanju su da prikrivaju istinu, izbegavaju sukobe i skrivaju osećanja. Zvezde vam danas pružaju priliku da stupite na scenu i iskreno kažete kako se osećate. Istina će doneti poboljšanje i napredak. Takođe, pomoći će vašem partneru da zna na čemu je. Stavite se u njegovu poziciju.

Bik

Možda se danas osećate malo tmurno, verovatno ste pod stresom i treba vam odmor. Zabrinutost vezana za posao je takođe možda zbunjujuća. Možda imate previše obaveza i ne znate odakle da krenete. Možda je najbolje ako danas ne započinjete ništa. Možda vam treba dan odmora i sutra ćete biti opet kao novi.

 

Sa današnjim planetarnim aspektima teško da ćete ostati kod kuće i čitati knjigu. Moraćete izađi, krenuti u akciju i ići na mesta koja vas inspirišu. Bilo da je u pitanju ples u dvorani ili meditacija pored reke, biće to ona atmosfera koja obećava sjajne romantične momente…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4