NE SVIDJAŠ MU SE: Ako se muškarac ovako ponaša, obriši njegov broj odmah!

NE SVIDJAŠ MU SE: Ako se muškarac ovako ponaša, obriši njegov broj odmah!

15 јуна, 2019 Off By ludarito

Obrni-okreni, odlepio je za njom.

Da, zvuči i više nego poznato. Možda ste i sami u nekom periodu svog života bili ta devojka. Možda ste to i dok čitate ovaj tekst.

U čemu je stvar?

 

Žao mi je što moram da vam kažem, ali je verovatnoća da je odlepio… gotovo nepostojeća.

Žene gube mnogo vremena analizirajući ponašanje muškarca u kog su zaljubljene, smišljajući izgovore umesto njega nakon što on ne odgovori na poruku ili se jednostavno ne pojavi. To su sati i dani života koje nikada nećete ponovo proživeti, a odgovor na sva pitanja je jednostavan: da želi da bude s vama, bio bi.

 

Ko ima vremena da ode do toaleta, ima vremena i da odgovori na poruku. Ko ima vremena, energije i želju da se viđa s prijateljima, ima makar sat vremena u svom danu i za vas.

Ne treba da se viđate jer ste ga deset puta pitali, već zato što oboje to želite. Ne treba da ga zivkate sve dok ne odete na kafu i u njegov krevet, već da provedete 24 sata i zajedno i da vam oboma bude teško da se nakon toga rastanete. I sama činjenica da stalno postavljate pitanja i da ga niste videli nedelju i više dana govori on ne oseća potrebu da vas vidi – jer mu se ne sviđate preterano.

 

Ako vam sve to nije dovoljno da shvatite da je vreme da odustanete, zapitajte se koliko ste njegovih prijatelja do sad upoznali, koliko ste puta pričali o svom odnosu kao o ozbiljnoj vezi, da li se ijednom setio vašeg rođendana, Osmog marta, Dana zaljubljenih ili vam poklonio ružu tek tako, bez posebnog povoda, ogrnuo vas svojom jaknom, pogledao vas onako kako vi gledate njega, upamtio kako se zove vaš bratanac, interesovao se za nešto što je vama bitno, tražio da upozna tu duhovitu koleginicu o kojoj stalno pričate, iznenadio vas knjigom čijem ste se objavljivanju radovali… Nijednom? I šta vam to govori?

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3