VAGA- je HOROSKOPSKI znak koji je NAJODANIJI i NAJBOLJI, ima SRCE od čistog ZLATA

VAGA- je HOROSKOPSKI znak koji je NAJODANIJI i NAJBOLJI, ima SRCE od čistog ZLATA

14 јуна, 2019 Off By ludarito

 

5. One imaju zlatno srce

One ne osuđuju ljude i prihvataju ih onakve kakvi jesu. Ne gledaju ko sta ima, vec ljude cene po karakteru a ne po materijalnim stvarima.  Ne skaču na zaključke o ljudima koje su tek upoznali ili ljudima u njihovom životu .One veruju u druge šanse i 99-e šanse. One ne odustaju od ljudi nego se bore za njih do kraja.

 

6. One vide lepotu ljudi

Zaljubljuju se u njihove mane. I zato što u ljudima vide najbolje, nazivaju ih često naivnim. Nisu oni naivni nimalo, vec oni uvek pronadju i najmanji deo dobrote u coveku. Njihove oči vide lepotu u onome što je slomljeno, njihove ruke osećaju nežnost u onome što je oštećeno.

 

7. Osećaju sve

Osećaju bol i pozitivnu energiju. Osećaju sreću i tugu. Osećaju se sigurno i nesigurno. One su empatične jer osećaju osećaje drugih ljudi. Ljudska energija postaje njihova…..Imaju intuiciju u umeju lako da prepoznaju negativne i zle ljude.

 

 

8. One su strastvene, vole život, obožavaju decu

Lude su za životinjama, hranom, putovanjima, muzikom i malim stvarima. Njihove oči uvek sijaju. Zamišljene su. Razmišljaju o malim i velikim stvarima. One se hrane pojedinostima. One traže ono što je ispod površine. One traže čarobnu stranu u ljudima. Vole drustvo i imaju puno prijatelja. Veliki su oslonac svima, kako porodici, tako prijateljima i partneru.

 

9. One se sećaju svega što im kažete jer obraćaju pažnju

Primećuju stvari na ostalima koje čak ni oni sami ne primećuju. One znaju koje su vaše omiljene stvari na svetu i žele da vam ih pruže svim svojim srcem. Trude se vise da ugode drugima nego sebi, jer oni nikad nemaju velike prohteve. Zdovoljni su malim stvarima i zato su veoma srecni i ispunjeni u zivotu.

Стране: 1 2